Alıntı apars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeş.....

Senin arabanın ya body computer kafayı yemiş, ya da ayak'ın bereketli.
Duallogic hakikaten 0,5-1,0 lt oranında az yakıyor ama, ya sen trafik denen illete denk gelmiyon, ya da ALLAH'ın hakikaten sevdiği kullarındansın.
Hele ki şu ramazan günlerinde mecidiyeköy'den bahçelievler'e gelmek gerçek bir kabus.

Arabanın ilerki tarihlerde de az yakması dileğiylee.....
yaw kardeş sen benden betermissin hakketten degisken geo turbo puntolar adina uzeleyimmi kendi adima sevineyimmi bilmiyorum. yol bilgisayari 4.2 leri gostersede babadan kalma yontemle olctugumde tum kasmalarıma ragmen 4.9 u gecemedim sehirdisi. arac 90-100 arasi 6 da karsidan ruzgar gelse veya hafif rampada hizdan dusmeye basliyor ama ben gaza veya vitese mudahele etmesem 5 e almiyor deli oldum. Yuksek devirlerde dualogic sanzimanin - lerini saymassak motor performansi beni urkutuyor hakikaten su ilk yag degisimnden sonra bisey oldu sanki kendini paralıyor arac ya 1.3 cc bir motora gore cok fazla iyi bazen korkuyorum asiri isnma sikstirmami oluyor yazilımlarda bir degismemi oldu yanlislikla serviste diye ilk firsatta diger aracima uyguladigim boron cls bond uygulayacagim 150 bin km garantiye alalım motoru yakıtında dusecegini ve dusuk devirlerde yavaslamalarında cozulecegini umuyorum. Sen cok yakıyorsun hakketten yaa kafama takılan bisey ya bizim 90 hp dizellerle 3.7 fabrika verilerini bir yolun gidis-donus sonucunda yakalayan var mı? hadi 3.7 den gectim 4 veya 4.5 lara inen varmi ya?