merhaba arkadaşlar ben de bir ay önce İstanbul dan fethiyeye gittim.Yani bayırlar virajlar düz yollar tam karışıkö bir test yolu sizin anlayacağınız. İstanbul ataköy opetten fulledim 102 milyonluk dizel aldım ve sıfırladım Fethiyeye yaklaşık 11 saate vardık. Tek şöfrdum. 90 ile 120 arası gittim bir iki kişiylede kapıştım ve arada bir dayanamadığımda klimayı açtım. hava sıcaklığı 38 derece idi. Fethiye opete vardığımda yol bilgisayarım 820 km yi gösteriyordu ve daha 94 kiolmetre bu benzinle gidebileceğimi söylüyordu. ortalamam 4.7 l idi. Dönüşte bayır aşağı boşa atarakve ve tamamen bayırlardan faydalanarak geldim ortalamam 4.6 litereye düştü yani sizin anlıyacağınız arabamız rahat 900 km yapıyor fazlasını bile yaptırabilirsiniz. Ama ben sürüş keyfimden kaybetmeyecek şekide sürdüm.ne çok yavaş nede çok hızlı Klima çok nadır açık.cam iki parmak aralık gittim geldim çoğunlukla . Yolcu iki kişi idi. 122 yeni kuruş yaktı.Süper!!!!arabam daha 7800km de bu arada yağ değişimi bile olmadı yani.Ama şehir içinde 6,5-7 civarında geziniyor. Katalog değerlerini yakalamak mümkün değil diyenlere sunulur. iyi günler iyi ve güvenli sürüşler