geçen hafta antep-siverek;siverek antep yaptım. antep'den çıkarken fulledim, antepe girince tekrar fulledim.
Toplam:560 km.
Pompa atana kadar:91,69 TL aldı.
Ortalama:0,164 TL/km.
kar lastiği ve ortalama 90-130km/h ile uzun yol verim![]()
Multijetlerin gözünü seveyim yabizde bu değerleri yakalamak nerde yanından geçemiyoruz
![]()
70 liraya 410 km ortalama: 10.2![]()
geçen hafta bi izmir yaptım 90-120 arası gittim ortalamam 5.6oda 20 kuruş yapıyor..
mert ben 1 vites hariç eziyorum gazı çoğu zaman acaba sen ne yapıyorsun onu merak ettim![]()
Gaza basmanıza hiç gerek yokbenim gibi 7,5-8 km yolu 30-45 içinde alın bakın tüketim nasıl güzelleşio 10,5 gibi
![]()
10bin km de arabam. Periyodik bakımdan sonra yol bilgisayarında görünen 4.5lt'ye kadar indi. Yani 13.5 kuruş. İlk zamanlar 5.4lt civarındaydı. Ama 100km/h yi geçmemeye çalışıyorum.
benimki de 5.6 civarlarında dolaşıo genelde,yol bilgisayarındaki
benımkı cok yakıyor ve canımı sıkıyor ara sıra 2500-3000 devırde kullanıyorum 90 km gecmıyorum her 2500 devırde vıtesı yukseltıyorum sehır ıcı 12 falan pazar gunu gelebılırsem bruncha buyuklere danısacam zaten bu arada arac 5700 km de
bende sabah işe gelirken baktım 5.2 gibi bir değer vardı bu sanırım iyi![]()
12 mi..ben 12 yapmaya kalksam 220 km ibre yapışık gezerim....
Benım GP 5.1-5.5 arası degısıyor şehir içi
3.9-4.5 şehirlerarası(uzun yol)
I ' m c a p u l i n g . . .
Ankarada anıttepeden eskişehir yolu üzerinden odtüye gittim geldim, yol bilgisayarını sıfırlamıştım eve geldiğimde 20 km gitmişim ortalamam yaklaşık 6.7 idi. Öyle çok fazla kasmadım ama dikkatli kullanıyorum yine de...
geçen hafta depoyu fulleyip trabzona gidip döndüm. dönüşte depoyu 117 TL ye fulledim ve yaptığım km 477 idi. yanlış hesaplamadıysam km de 24,5 kuruş gibi bişi yakmışım. bizim orda toplam 160 km lik kısım eğimli (iniş-çıkış ve sert virajlı yani vitesi 3 bazen 2 ye düşürdüğüm yerler oluyor) ve birde bi 50 km lik kısımda 150-170 arası sürat yaptığımı sayarsak bana düşük gibi geldi. sanki 90-110 arası ortalama hızı tuttursam duble yollarda falan bir depoyla yaklaşık 800 km gidebilirim gibime geliyor
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri