Erdem ben yedek ışığı yanıncaya kadar 450 km şehirdışı, 250 km şehir içi yalaşık 700 km yapmışım.
Printable View
Erdem ben yedek ışığı yanıncaya kadar 450 km şehirdışı, 250 km şehir içi yalaşık 700 km yapmışım.
@blex: ozaman senin yol bilgisayarı yanlış.çünkü okadar km yapıyorsan ortalama 5 litre civarı birşey yakıyorsun demektir bu.ve çokta normal bir rakamdır.
ocean_1919:İlker senin değer çok normal.Bir depoyla çoğu şehiriçi olmak üzere 700 km yol yapmak yeterli ve normal bir değer.
olabilir 1 ay deniyicem bakalım basmadan ne kadar yazıcak.eğer düzelmezze dediğiniz gibi pcde bir sorun var.
Bayramda 500 km yol 24 litrelik 65 tl mazot. Yol bilgisayarı 4.5 yakıt hesabı 4.8litre ve 13krş. Araba 5 kişi bagaj haricinde içeride bile ayak koymaya yer kalmadı 100km aşılmadı klima hiç kapanmadı. Arabalarımızın ekonomikliği bir daha memnun etti.
rekora koşuyor 7.9 gösterdi bugün :D ama ne kadar sürücek bakıcaz
şehir içi ışık,trafik vb dur kalklarda yol bilg da 100km de 8 in üstüne çıkmadım.genelde 6.0-7.2 arasındayım.
Arkadaşlar kullanım çok önemli. size tafsiyem arabada slow müzik dinlemeye çalşın.Ağır gidiyorsunuz.sürüşünüzü %70-80 etkiliyor.ben denedim.tecno hareketli müzik dinlediğimde kendimi müziğin temposuna kaptırıp basıyorum.Ortalamam 7.8-8.1; slow müzikte ağır ağır sakin sürüyorum.Yakıta büyük etkisi var.Ortalamam 5.2-6 Bu arada bu veriler şehir içidir.şehir dışında o kadar sabırlı değilim.şehir dışında genelde tempo hareketli müzik takılırım.
KEYİFLİ ve KAZASIZ SÜRÜŞLER...
şehir içi fazla basmadan 6,0 gördüm.ş
hey allahım yaaa o kadar haklıyız ki baksanıza slow dinlemeyi bile düşünüyoruz hala zam yaparlar yakında arabayı omuzumuza alıp sürücez
:D slow şarkı trafikte dinlemeyi sevmediğim için genelde kop-kop oluyor buda hıza sebep oluyor malum ortalamada artıyor bununla beraber
Selam beyler ben 2010 model gp active 77 hp multijet motor aldim yakit tuketimi iyi midir. Arac ile ilgili bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim. Tesekkurler
bende en son ortalamamda (60TL Eurodıesel 2,66TL/lt) sehır ıcı 5.5lt/100km. degerını yakaladım.heralde sımdıye kadar sehırıcınde yakaladıgım en ıyı deger.daha once en ıyı 5.7lt/100km. gormustum...
:muz:oleyyy 7.7 ile rekora koşuyorum :D :muz:
Şehir içi 5,5 mi valla çok iyi ben en son 6,4 yaktım 2,67 den motorini aldım o da km de 170 kuruş yapıyo gibi bişey tamammen şehir içi tabi.
1.4 fire dynamic, brc sıralı sistem, 2000-3500 devir..
40 (lt/depo)*0,8 kapasite = [32 (lt/depo)*1,72 (tl/opetgaz lt)] / 405 km = 0,1359 tl
ben 8.9 yakıyorum sehiriçi
1.4 fire active. dün gece Kocaeli/ Kandıra'dan Ankara/Eryaman a 348 km lik yolu 6.2 lt ortalama ile geldim. hiç ekonomik kullanmadım, bastım. dönüşte ekonomi modunu da deneyeceğiz inş :)
geçenlerde beylikdüzünden-tophaneye gittik abimle beraber giderken tam yarım depo mazot vardı tekrar eve geldik garaja girdik bir baktık ışık yanmasına 2 diş kalmış yani tophaneden beylikdüzüne 8.2 ortalamayla geldik tabi baya bir yükledik seat leonla kapışıyorduk birazcık yaktı :)şu anda 9.6 ile ilerlemeye devam :)
genelde şehir içi kullanıyorum ortalamam 5.5 lt.