Yalnız kapı camlarıda siyah gibi görünüyor ??
evet yok senin konun uzerine aracımı alırken sordum sadece emo modellerinde oldugunu soylediler yapılması icin parca gerektigini soylediler bende vazgetcim
kuzenin typr 200hp lik canavar o,benim ki biraz sonuk kaldı yanında ama ben yinede cok sevdim puntoyu,bekledigimden cok daha seri
Konu anvil tarafından (07/01/2009 Saat 14:05 ) değiştirilmiştir.
Yalnız kapı camlarıda siyah gibi görünüyor ??
Gerçekten cok guzel bır gorunume sahıp emınım performansı da oyledır..
Ne kadar mal ettıniz bu paketii...
kazasız belasızzz!
hayailmdeki punto hemde beyaz allah karetsnhayırlı olsn kazasız belasız suruşler
Ben herhangi bir karartma işllemi yapmadım skydome ve arka camlar karartılmıs oldugu icin oyle yansıyor olabilir resimde
Tesk ederim.. Hersey icinde 31.000 tl
Senin aracında cok guzel Allah hic kimseye kaza bela vermesin
Konu Ah-MeT tarafından (07/01/2009 Saat 23:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: Arka arkaya birden fazla mesaj yazmayınız (Flood)
Çok güzel güle güle kullanın.. Yalnız ben yol bilgisayarına takıldım.."Bohız" mı yazıyor? B Ortalama Hız mı demek acaba? Bizim bilgisayarlarda Türkçe yok çünkü![]()
Hayırlı olsun, gerçekten güzel model, ben benimkini almadan önce fun almayı planlıyordum. Bana göre keşke denilecek tek noksanı elektronik klimanın olmayışı..O da olsa 4 4'lük olurmuş gerçekten.
ozaman dynamic satmazdı![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Güle güle kazasz belasız kullanın
Bu arada kuzenin arabası da ''saygı'' uyandırıyor...
Her tarafta Honda var ama fazla type R yok![]()
beyaz ve skydome işte bu yaaa süper
Kardeşim Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullan...
evet arkadaşlar ben de seri II dynamic var tuş takımı aydınlatmasız ve ibre 230 da bitiyor
Bu arada dostum hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Aracın cok güzel olmuş
çok yakışıklı duruyor kazasız cezasız günlerde kullan inşallah
HAYAT Bİ GÜNDÜR O DA BUGÜNDÜR...
Hayırlı olsun güle güle kullanın, ben de dijital klimanın hatırına dynamic aldımBir şey sorucam, fun da alaşım jant standart değil miydi? Resimlerde yanlış görmediysem jant kapağı var değil mi?
Alaşım jant standart, resimdekilerde kapakla aynı tipte alaşım.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Hayırlı olsun kazasız belasız, iyi günlerde olsun..
araç çok güzel güle güle kullan sky dome beyazda çok güzel duruyo
bi sorum olcak arkadaşarda. fun modellerinde klima manuel mi
Evet
Ne Mutlu Türküm Diyene!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri