2.hafta içinde bende alıyorum 1.3 MTJ FUN 90 BG. ALLAH KAZASIZ BELASIZ KULLANDIRSIN.
Femoli ile irtibata geçebilirsin bu konu ile ilgili.
https://forum.grandepuntotr.com/members/femoli.html
USA 505 1400watt anfi ve JBL 1000waat woffer montajı yapıldı.
Bu arada öndeki akrebi söktük yerine geçiçi olarak bunu yaptık.
Ufak HK buluşması. Eski araç ile yeni araçın beraber ilk ve tek fotografı![]()
Konu halilim tarafından (01/03/2009 Saat 17:47 ) değiştirilmiştir.
2.hafta içinde bende alıyorum 1.3 MTJ FUN 90 BG. ALLAH KAZASIZ BELASIZ KULLANDIRSIN.
hocam senin arabanı her gece görüyorum 12 civarı...bu hafta gece tam 4 kere gordum
allah kaza bela vermesin güzel araç
halilim xenonLarın markası nedir_?
Süpriz varresimleri yarın sabah eklicem.
Kemal abim için özel olarak hemen bir kaç tane foto upload ettim.
Ayrıntıları ve devamı yarına..
Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
Konu halilim tarafından (07/04/2009 Saat 01:39 ) değiştirilmiştir.
çok güzel emeğe elinize sağlık farklı tasarım diğer arkadaşlara fikir verebilir. Şöylede yapabilirisinz yanlış anlamayın sadece düşünce araç yanlarındaki şeritler söküt kapı kollarının üzerimde arkaya kadar daha sık küçük kareler yapılsa oda güzel olurdu.. Keyifli sürüşler...
Masallah Cok güzel görünüyor ellerine saglık.
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Oldukça güzel görünüyor, güle güle kullan Halil...
Halilim çok güzel değişik bir çalışma olmuş bir beşiktaşlı olarak özellikle çok hoşuma gitti emeğinize sağlık dün akşam farketmemişim mesajı yadıktan sonra ayrılmıştım.
Halil güzel olmuş da Beşiktaşlı olmuş bu yaw![]()
ooo tam beşiktaşlı olmuşGüle güle kullan ...
süper olmuş yahu.... emeğine eline koluna sağlık...
GRANDE PUNTO 1.3 MTJ FUN BEYAZ CO-PİLOT - BLUE ME - FIAT HI-FI 100W SES SISTEMI
Eski Nick:07sea07
güle güle kullan halilim...güzel olmuş..
aklıma cnbc-e de yayınlanan chuck dizisinde grafik bir araba 360 cekerek geciyor ona benzemiş..(ben hep puntoya benzetiyom arabayı ama olmayabilir)
Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü bu, şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza karşı büyük bir ihanet olur. Atalarımız, bizlere geniş ülkelerle birlikte hürriyet ve istiklâli de emanet ettiler. Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde yabancıları titreten bir millet olduk. Korumakla vazifeli bulunduğumuz bütün bu emanetleri, adi bir ömür uğruna fedâ edemeyiz. Hepimizin bildiği gibi savaşta Cengaverlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacak. Çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır.
Çİ - Çİ YABGU
( M.Ö 54 )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri