Konyada 1 tane sport gp var sanırım muhtemelen sizin araçtı gördüğüm, kazasız belasız binmek nasip olur inşallah.
Arabayı yere basmak lazım hemen bir yay isitiyor; aracın yol tutuşuda çok güzel olur
valla yay olayını hic dusunmedim, bildigim sport'lar biraz daha yakın zaten yere, bir de meslegim geregi surekli santiyelerde ve arazideyim cok da yere yaklastırmak istemiyorum, bana yeterli geliyor, ama cok tesekkur ederim degerli fikirlerin icin
Gecen hafta serviste ön davlumbazı degistirmek zorunda kaldım, cunku davlunbaz paramparca olmustu, sordum sebebini nasıl boyle birsey olabilir tamponda tamponda hicbirsey yokken diye, muhtemelen kasislerden dolayı olmustur dediler...
hakikaten konya'nın yolları, heleki arasokakları kostebek yuvasını andırıyor
aracın çok güzel iyi günlerde kullan..bende istiyorum o jantları ya..gidip fiat tan aşırıcam bu gidişle![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
GP'me uyguladığım bir kaç değişikleri ilk sayfaya koydum
Arabaya başka ( gerçi daha çok başındayım işin ama)uygulanabilecek şeyler hakkında ki önerilerinizi Bekliyorum
StrucTuraL EngiNeeR
Walla bu sert spor süspansiyonların üstüne birde yay atarsan artık yolda çukur mu var diye paranoyak olursun, sürüş sertleşçeği için yarım saat ya da 1 saat sonra araç seni yormaya başlar. Üstündeki yaylarla ve sürüş destek sistemleri ile orjinal hali bile süper yol tutuyor bence, ona verceğin parayı angellara ver![]()
öncelikle araban cok güzel yay olayı gereksiz bence jantların cok güzel duruyor bayıldım hayırlı olsun abi güle güle kasasız cezasız belasız kullan inşallah
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
öncelikle aracın yeni fotoları hayırlı olsungüle güle kullan maaşallah
Aracında yay aksamı ile fazla oynatma derim madem ki iş gereği kötü yollara giriyorsun sonra pişman olabilirsin marşbiel kit olabilir eksoz sistemi olabilir.serit felan olabilir aslında öneriden çok kendi beğendiğin şeyleri yapmanı tavsiye ederim![]()
Çok teşekkür ederim jantlar orjinal uzerinde gelen jantlar ama baya dikkat çekiyor gercekten
valla yay olayını hiç düşünmedim zaten, bir kaç öneri aldım sadece ama hiç düşünmüyorum taktırmayı ve en iyi sen bilirsin sporttaki süspansiyonun sertliğini
Valla onlara da sıra gelecek FemoliStop'Ları alırken burak'la sen girdin kanıma
şimdi de abnew angel konusunda çok kötü kanıma girdi. Biraz maddiyatı duzeltebilirsem yanındayım alacam siyah tabanlı. ama elimdeki H4'lere alıcı bulmam gerekiyor. yoksa boşa taktırmış olacam
StrucTuraL EngiNeeR
Artık angellı fotoları da eklersin Ömer![]()
araç çok güzel tebrik ederim güzel bakmışsın başarılarının devamını diliyorum ..
ömer hosgeldin aracın cok güzel konyada da hiç rastlamadım umarım bulusmalarda bir araya gelebilriz orada görme şansımız olur
Tekrar hayırlı sürüşler dilerim.Yenilikler güzel olmuş.
Sonunda Mustafa'dan(mustafaf) aldıgım Angellarım geldi. ve montajını yapıp resimlerini ekledim görüntü aşar coşar oldu gercekten. Femolimden aldıgım pedal setlerini ve ayak dayamayı da aldım ama resme bakmayın santiyenin camuruyla cekildigi icin pek ic acıcı degil
Angellar icin mustafa kardesime ve pedal seti ve yakın alakası icin femoli ustama tekrar tesekkur ediyorummmm![]()
StrucTuraL EngiNeeR
hayırlı ugurlu olsun abı.Allah kaza bela vermesın.bu arada Mehmet Abı'ye(Femolı) bızı cektıgı ıcın bende tsk ederımarasıra kulaklarım cınladı ama
![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri