güle güle kullan leventcim
maşallah.
sende ufaktan ufaktan başladın yani.hade hayırlısı diyelim
kazasız-belasız kullanman dileğiyle
teşekkürler kardeş. ben momo ları sevmiyorum. ben yıldız ve ya 6 kol papatya tarzı jantları seviyorum. tek derdim hangi ölçülerde lastik olması.
205 ilk izlenimlerime göre baya iyi yanakların boyu 60 oldu arabanında arkadan görümü değişti ses yapmıyo diyebilirim. Biraz daha deneyeyim tavsiyede bulunacağım. Benim tek derdim acaba davlumbaza sürtüp patlatırmı dusuncesiydi. Kışlık latiklerim 195/65/15 ti çivili sağ davlumbazı patlattı. yanak boyunu o yüzden 60 aldım ama bakalım dedim ya biraz daha deneyim...
~.Я люблю тебя Любовь моя ~.
215/45/17 lastik siparişi verdim bende yavaş yavaş jant lastik kmbinasyonu yapacağım ama b ebatlar sürtüyor mu tereddütüm yok tu ama bir arkadaş çok sorun yaşamışsanırım . sizce nasıl olur bu ölçüler?
engin ben suan da benım 205 leri cıkarttırdım aractan cunku 205 bıle surttu suan 195/55/15 takıldı. Ve bunu denemeye başladım ve bu arada jantın genıslıgınınde bunda onemlı bı payı warmıs bunuda goz ardı etmemenı ısterım genıs jantlar surtuyormus suan benımkıler degıstı ve arkaya bi 150 kılo atmam lazım durumu o sekılde tespıt edecem bence lastık alırken bıldığın bı yerden al ve mesela surtme yasarsam bu konuda değişim saglayıp saglamayacanıda sormanı tavsıye ederim...
arda abi,levent abi 205/60/15 de surtme yaşadı...
Ufak birkaç değişiklik daha(Jantlar ve Lastıkler 195/55/15)
Konu THuNDeRCoP tarafından (04/12/2008 Saat 00:10 ) değiştirilmiştir.
İdare eder bir de parklar sarı yanmasa hatta sarı ötesi öğğğğ ıyyy üüü
Maşallah yinede kazasız belasız güzel güzlerde kullan bilader![]()
eksoz ucunu çok beğendin nerden aldınız acaba hayırlı olsun güle güle kullanın kaç para verdiniz egzos ucuna
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
Konu anvil tarafından (28/08/2008 Saat 09:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood
onu monte etmek zormu?
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
bence ilk yapılması gereken modifiye yay olmalıdır
araba bu leylek görüntüsünden kurtulmadıkça, yapılan diğer modifikasyonlar- lastik,jant özellikle- göze görünmüyor
telif hakkı vardı o egzoz ucununda neyse
maşallah abi,yeni jantlarla lastikler gerçekten daha guzel olmus,ve biraz daha yere yaklaşınca araba daha bi spor gorunum kazanmış...allah kaza bela vermesin abi...
@modifimanyak
hiç bir zorlugu yok,sizin orijinal egzoz ucundan az bi kısım kesiliyor,ve bu yeni uç kaynaklanıyor,butun egzozcularda yapılan bi işlem,maksimum 10 dakka surer...
Güzel olmuş Levent. Demek telif hakkı olduğundan femoliye senin egsoz ucunu sorduğumda senin arabaya yakışmaz demişti haaa![]()
hehhee
fatih abi sende,demek oyle dedi mehmet abi...
ama mehmet abim saolsun bitanedir![]()
Levent Abi merhaba, venüs egzosun sesi güzel dimi? =) Ben de aynı modelinden kullanıyorum. Yazmıştım ama 2. sayfayı yeni gördüm. Seninki egzos ucuymuş... Ben onların egzos ucu olduğunu bilmiyordum bendeki performans son susturucu.
Yeni jantlar yakışmış. Şeklinden dolayı küçük de durmuyor bence güzel...
Konu slither tarafından (10/09/2008 Saat 12:42 ) değiştirilmiştir.
Herkese kazasız, belasız, keyifli sürüşler...
aracınıza keyifle binmeniz dileğiyle..güzel olmuş![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri