allah kaza bela wermesin harbiden on numara araba ama resimler nerdegöreemiyorum.
bendemi sorun war acaba
Vallahi resimlerde sorun yok ama ne bilim acaba niye görüntülemediniz yinede tşk
allah kaza bela wermesin harbiden on numara araba ama resimler nerdegöreemiyorum.
bendemi sorun war acaba
eeth bende de qözükmüo resimler
bende de msj içeriğinde resim falan yok.
ama garajdan baktım, aracınız şık olmuş, maaşallah..
yalnız marşpiye bakınırken sizinkilerin son derece hoş olduğunu fark ettim.
keşke marşpiyenizin bir iki resmini daha görebilsek ve nerden/kaça aldığınızı öğrenebilsek...![]()
Berk kardeş ben kaça aldiğimi hatirlamiyorum ama elif tuning de var ön 145 ytl arka 145 ytl yan maşbiyel 2 adet 310 ytl bagaj spoylerde 128 ytl bak sitye fikir edin sitede resimleride var araç üzerine takili olarak ilgin için tşk (resimler için müsayit bir zamanda çalişacam gerekirse yenden yükleycem)
hayırlıolsun yorumm süre arac
süper dıycektım![]()
Konu erdiyilmaz tarafından (10/04/2010 Saat 00:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlariniz birlestirilmistir.
resimler yenilendi bakabilirsiniz...
angel çok yakışıyo bu araca ya. kardeş güzel olmuş aracın. güle güle, kazasız belasız kullanman dileğiyle
mehmet abı ogun selektorle selam verdım almadınpunto aşkına çok kırıldım çok seker duruyo arac yakından kazasız belasız bın
![]()
sonunda gaziantepten birilerini buldum![]()
aracın çok güzel olmuş kardeş
soft tuning olarak yapılabilecek herşeyi yapmışsın
allah kaza bela vermesin
süper olmuş hele önden daha başka öndeki plakayı sök cama koy çok güzel oluyor biraz ceza yersin ama genede sen bilirsin kazasız belasız sürüşler
Güle güle kullan kazasız belasız inşallah.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri