bu canavarı tutmak zor olsa gerekkazasız belasız kullan ertan abi, çok güzel duruyor
![]()
Araç süper duruyor vallahiAllah kazadan beladan korusun
bu canavarı tutmak zor olsa gerekkazasız belasız kullan ertan abi, çok güzel duruyor
![]()
yapmak istediğim ufak tefek değişiklikler var onlarıda yapabilirsem süper olucak öncelik ön arka jant ve direksiyon logolarının hepsi abarth olucak ön panjurlar abarth petekli ızgara olucak kodlarını çıkardık sipariş verildi sonra çiptuning belkide yay sırayla yapıcaz bakalım
H-A-R-İ-K-A dostum allah kaza bela vermesin bu arada bu foto ları görünce artık poligonda dolaşırken gözlerim seni arayacak benden söylemesiee nasip bir dahaki buluşmada seni bekliyor beklemektende öte istiyoruz...
saygılar![]()
herzaman bekliyorum kardeşim bilenler dükkana uğrar sürekli poligonda bpyi biliyorsan onun 2 blok yanındayım araba durur orda hep zaten beni kime sorsan gösterirler arızalı ertan dedinmi olay bitmiştir buluşmalara elimden geldikçe katılıyorum ilk buluşmada hepberaberiz inşallah
Ertan, hayırlı olsun!.. "Yakıyor" diyeceğim, yavan kalacak...![]()
Kazasız belasız Ertancım, pek güzelmiş...
çok güzel araç gelecekte yapmayı düşündüklerinizlede dahada güzel olacağa benziyormaşallah maşallah ...
Yeni görmek nasip oldu Ertan arabanı. hakkaten şahane duruyor. Bekledin biraz ama iyi fiyata aldın. Kazasız belasız güle güle kullan.
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg.
Hayırlı uğurlu olsun çok güzel araç maşallah
Ertan abi bir ben göremedim arabanı yakından yau...
En kısa zamanda dükkana uğrayıp yakından görmek istiyorum aracı.Ama önce seni görmek istiyorum abi ne zamandır görüşemiyoruz...
Fiat Grande Punto StarJet Emotion 1.4 16V 95Bg
ertan abicim hayırlı uğurlu olsun senin eski gpde mükemmeldi buda felaket abi allah kaza bela vermesin abi güle güle kullan abi![]()
Sonunda Ertan abinin arabasınıda gördük burda görüşebilsek ben açıcaktım bu başlığı
@Ertan abi
bide yazılı olarak ileteyim: hayırlı olsun
@Mehmet abi
İzmire kadar geliyosun bi haber vermiyosun![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
eyvallah izmirli forumdaşlar olum beni boşladınız naptık arabnıza taşmı koyduk tükkan belli mekan belli herkesi bekliyorum ozzy sen zaten parotu kaptın tüydün ceza kesicem sana yapın küçük bir buluşmada çufçuflayalım![]()
ertan abi gene donatmışız peluşlarla)
Ozzy valla pek zamanımda yoktu hemde kimseyi rahatsız etmek istemedim saolsun ertan boş bırakmadı bizi, 5,6 saat kaldık sonra çeşmeye geçtik yoksa bir buluşma yapalım diyecektim hafta içi olduğundan herkesin işi gücü vardır diye haber vermedim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri