güzel ve deişik bir calısma olmus.ozellikle ön tampon hoşuma gitti.kazasız belasız inş.
tampon ve eklentilerinin öaliyeti nedir acaba yardımcı olurmusun?
araç çok guzel olmuş,allah kaza bela vermesin...bende ön plakalığı sorucam,ne yaptırdın oraya boya mı folyo mu,veya daha farklı bişey mi??birde plakayı eğmedin sanırım,yan taraflara (farın alt kısmına) ek mi yaptırdın??
hepsi iyi güzel de plaka çok yana kaymamış mı? ortada daha güzel dururdu bence.
hocam plakayı eğmeden ufak bir fiber uygulamasıyla destekledikk.valla resimlerden kaynaklı belki ama yakından görünce daha farklı hoş bir görüntü yakaladık.bir abarth havası kattı. onun harıcındee plakayı şimdi kare şeklinde yaptırıyorum.birde öle deneyecez.
on tampon ve arka egzozlar guzel durmus.cok sık olmus.ses sıstemının ayrıntılı resmı olursa sevınırım.cunku anladıgım kadarıyla baya profesyonel bıse olmus.kazasız belasız...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
kazasız beLasız keyifLi sürüşLer
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
güle güle kullan araç çok şık.
Farklı bir görünüme kavuşmuş araç ama jantlar büyürse dahada güzel olur.
Çok şık bir araç olmuş Mert, kazasız-cezasız kullan...![]()
arkadaşlar hepınıze yorumlarınızdan dolayı ayrı ayrı teşkkür ediyorum.ALLAH RAZI OLSUN.
Gerçekten çok şık olmuş Mert.. Bir bakan dönüp bir daha bakıyordur herhalde..
Kazasız ve cezasız sürüşler dilerim....
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
allah kaza bela wermesın aracınız cok guzel olmus bende egzos ları sorayım ne kadara mal oldu?
ŜĘŔĎÅŖ
arkadaşım gp ye böle bişey yapman mantıksız ön plaka özentiye kaçmış bence gp yi kendi stilinde bırakman daha iyi olurdu biz değil onlar gp özenmeliler ama yenede tabiikide bu benim fikrim kazasız belasız kullanman dileğiyle![]()
walla güzel olmuş kazasız belasız ama jantlar küçük gibi geldi bana
body kit yaptırma istegin taktire şayen ama bence daha güzel bir body kit olabilirdi jantlar biraz küçük benimki gibi arac çok spor duruyor ama sanki eksik bir şeyler var arabada ? biraz daha yere yakın biraz dah büyük bir jant olsa çok daha farklı olurdu bence ve eklemeden gecemiyecem aractaki krom devri artık bitti bence krom olmamıs çok alışageldik duruyor gp ama yinede sen begendiysen farklı bir gp yaratmışsın güle güle hayırlısı ile kullan bir de müzik sistemin çok iyi duruyor detaylı foto istiyoruziyi günlerde.....
güle güle kullanın.önemli olan insanın kendi yaptığını beğenmesi.
iki koltuğun arasında bişey mi var ??
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri