kaptan farklı sir elestiri yapıyım koltuk kılıfların olmamış,,,:)
kazasız belasız...
Printable View
kaptan farklı sir elestiri yapıyım koltuk kılıfların olmamış,,,:)
kazasız belasız...
kardeşim yorumların için teşekkür ederim.evet gösterge olayında şöyler bir problem var.araç ta elektrik sisteminde bir sorun yaşandıgı zaman araç garantı kapsamı dısında kalabiliyor.fakat tanıdık bir yerden aldıysan arabanıı olayı idare ediyorlar.bende yeni baglattım suan sorun yok.ama olmaz diye de bir şey yok
Arkadaşım aracın çok güzel. Allah kaza bela vermesin.
Ancak o göstergelerin olduğu yerde yanılmıyorsam hava yastığı var.
Allah göstermesin bir kaza halinde ne olacak ????
Orta kısıma koysam bi problem olur mu acaba teybin hemen üstüne orda Air bag yok bide garanti kapsamı dışında kalındığını biliyorum ben sisleride sonrada taktırdım Şimdiye kadar problem olmadı inşallah olmazda ben sadece Bu göstergelerde takıldığında hata lambası yanıyor diye duymuştum o olmuyosa porblme yoktur
plakası yeter be:)29
hersey cok güzel dicek yok ama o deri koltuk kılıfları fena bozmus yinede senin zevkin ...
Bugune kadar iyi veya kötü araç hakkinda yorumlarini eksik etmeyen herkese teşekkür ederim. Allaha emanet olun..
tek kusur jantlarda onun haricinde mükemmel bir tasarım olmus elllerine sağlık yapanların
saol kardeşimm..haklisn jantlar orjinal ebat tercih ettim. Nie diye soracaksan..arabayi dökmemek adina.. çünkü arkadaşlarimm 17 ve üstü jant kullaniyorlar..süspansiyon sert ve lastiklerin tabani düşük oldugundan arabaya hiç esneme payi birakmiyor..erken döküyor.. Bu araçlarin zaten z rotu çabuk bozuyor.. 2-3 ayda bir değistirmek zorunda kaliyorlar..
mahş abi süper olmuşta öndeki plakayı sök hiç bir şey takma(biraz cezayersin ama albeni olur :D),jantları 17" ya on numara olur.bu arada spoilerde fena değilmiş yaptırdınmı yoksa hazırmı? bir de fiyatı nedir??
hocam saolasın..plaka resimlerden herhalde yapmacık gibi duruyor ama yakından görmek lazım derim...spoiler a gelince yaptırdım..spoilerin fiyatını soruyorsan boyasıda dahil 150 tl..
güzel çalışma bana göre plakalık ve logo olmamıs. oon tampon fena deil ama bugune kadar işte bu dedigim bir on ampon gormedim goren varsa banada haber etsin cok merak ediyorum cunku
kardeşim devir saatleri için sadece elektirk aldık.tam anlamıyla çalışması için dinamodan alınacak elektireğe ihityaç var..şimdilik çekiniyoruzz.bağlatmaya ...arıza ışıgı problemi yok fakat ileride herhangi bir elektrik problemi yaşarsan araç garanti dışı kalabilir..bu da oradaki servisin vicdanına kalmış birşey...
Araç değişik ama güzel olmuş gerçekten
valla kardeş hata lambası yanmadı.herhangi bir sorun çıkmadı şimdiye kadar.. BU SAATTEN sonrada çıksa da sorun deiil...