evet bende fark ettim :) saol hocam hakkatten neydi o ?
Printable View
hocam o özel yapım bir konsol grande için yasarladıkk.hiçbir yerde bulamazsınız.
https://img138.imageshack.us/img138/4080/1000791hc5.jpg
wooooowwww harika işte bu çok hoşuma gitti hatta müthiş 10 üzerinden 13 gerçekten nasıl bişey biraz paylaşırmısın bizimle ne gibi özellikleri var nerde kaça mal oldu gibi şimdiden hayırlısı inşallah allah kazasız belasız günlerde nasip etsin....
hocam.dediğim gibi el emeği göz nuru.hiç bir yerde bunu bulamazsın.bunu biz yapıyoruz.kalıpları var kalıptan cıkarıp monte ediyoruz.kaplaması falan 1 haftamızı aldı.baya kullanıslıdır.üst trafta cd rafı var.arka tarafta ufak bir dolap tarzı bir gözü var.üzrine tv monte ettik.ön taasarımı daha harıka.cok amaçlı düğmeler falan var.gören abi nos mu var bu arabada diye soruyor:-)
detaylı bi kaç foto alabilirmiyis konsol için????
krom aksesuarlar hariç guzel olmus:)
Çok güzel ama jantları büyütürsen daha güzel olacaktır herhalde
çoooooooook ve çok güzel eline sağlık güle güle kullan
çok farklı bi araç olmuş tebrikler bende başka bişey sorıyım bari göstergeler çalışıyomu bağlattıysanız takmak çok problem oldumu bide üzerinde neler var :D biraz çok soru oldu herhalde kazasız belasız bu arada :)
bıde ses sıstemının fotolarını koyarsan cok super olur.baya merak ettım sıstemı...
kardeşimm o göstergelerden sacece voltmetre çalısıyor devir saatini falan baglatamadıkk.araçta herhangi bir mekanık arıza felan versee aracın garantısı yanıyor.
67GP1312 Doğancan İNAL kardeşime teşekürlerimi sunuyorum sagolsunn
NATRO WEB HOSTING - Web Hosting - Alan Adı Kaydı - Domain Name Kayıt - Marka Tescil - Kiralık Sunucu - Co-Location - Web tasarım Mustafa FIRINCI kardeşşuan elimde yok ama en yakın zaman da diger aksamlarda dahıl hepsinin detaylı resmini koyacam
Biraz Makyajladik:-))
Biraz mı? :) Güzel yapmışsın güzel eline sağlık. Emek ortada. Bilirim bu işlere ne kadar emek zaman ve para harcandığını. Tebrik ediyorum. En yakın zamanda tanışmayı isterim :D
saol.kardeşim.imkanlar el verdiği sürece dewam edecezz.
Maşallah kırmızı yakıyor ortalığı, kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah, epey emek vermişsiniz. Benim tavsiyem ön logoyu iptal edip plakayı cama alırsan daha da güzel olacaktır ;) sanki birde yay istiyor gibi resimlerde. Ortadaki konsol çok başarılı olmuş, güzel fikir :)
Alıntı:
Genius´isimli üyeden Alıntı https://forum.grandepuntotr.com/desi...s/viewpost.gif
Maşallah kırmızı yakıyor ortalığı, kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah, epey emek vermişsiniz. Benim tavsiyem ön logoyu iptal edip plakayı cama alırsan daha da güzel olacaktır ;) sanki birde yay istiyor gibi resimlerde. Ortadaki konsol çok başarılı olmuş, güzel fikir :)
ewet kardeşimm.bende öle düşünüyorumm.ilerleyen zamanlarda hepsini gerçekleştirecemm.yavaş yavaş şeklini oturtmaya calısıyorum
kardeş gerçekten çok güzel olmuş kazasız belasız kullanırsın inşallah müsadenle ben bir kaç şey eklemek isterim bence ön armayı iptal edip ortadaki siyah yere silik beyaz ile (ABARTH ya da PUNTO) yazabilirsin ön plakayı da iptal edersen çok hoş olur bence ...
Araç çok güzel allah kaza bela vermesin yanlız plakayı bende beğenmedim sen beğendiysen problem yoktur zaten:) ama ben size bişey sorucam araç içerisinde gösterge Show yapmışsınız ben taktırmayı epeydir düşünüyorum fakat taktırıldığında hata lambası filan yanıyo muhabbeti duymuştum doğrumudur???