Sağolasın bugün itibari ile 3.5" H&R yaylarıda sipariş verdim.
Printable View
Sağolasın bugün itibari ile 3.5" H&R yaylarıda sipariş verdim.
kardeş gzl olmuş araç ya bişey soracam sana pedal takımlarının soldaki ayak koyma yerine takıtıgın parçayı nerden temin ettin bende açıkçası arıyorum we aslında bizin puntoların ayna ayma yerlerini we direksiyodaki sol we sagdaki iki parçayı karbon yada krom yaptırmak istiyorum sen böle bişey düşündüm mü belki bilgin wardır boşa hayal kurmayayım :D allah kaza bela wermesn kardeşim.
teşekkürler.
o gün itibariyle sipariş verdiğim h&r lar halen gelmediği için 350 ytl karşılığında 5cm eibach sportline aldım. Cumartesi kavaklıdere serviste karter korumasının ve yayların montaj işlemini gerçekleştirecez bilgi olması açısından aracı sabit bir yere koyup eski fotorafları ile yeni fotoraflarını buraya koyucam bölece farkı net birşekilde anlamış olucaz :D
Bu arada ampüllerde biraz değişikliğe gittim
sis farlarmı Mtec h1 lerle
ön sinyalleri Osram Diadem lerle
park lambalarını Dipsiz Mtec lerle değiştirdim.
Daha önce philipsin diamond vision serisini kullanmış 1isi olarak şunları belirtmek istiyorum. Görüntü olarak mtec ler tartışmasız olarak güzeller fakat aydınlatma konusundan kesinlikle çok zayıflar. Philipsin dipsiz park ampülleri duvarda yansıma yaparken mteclerin açık olup olmadığını fark edemiyorum bile. Philips lerle sisler + park lambalarını yakarak alacı karanlık havada gayet rahat ilerlerken mteclerle önümü göremez oluyorum. Tabiki philips fiyat olarak h1 de 25 ytl dipsiz parkta 2-3 ytl kadar daha pahalı olsada önünüzü görmek istiyorsanız philips alın derim.
philips sonucta:) kıyaslanamaz...
.
.
tamam artık istediğin gibi olmuş güle güle kullan
Yanlız bu ses olayını pek anlamadım nereye bant takıyorsunda sesi kesiyor..
Yarın ilk fırsat fotoraflarım abi bantlanan yeri :D
.
heeeeeeh. şimdi olmuş:) hayırlı ossn güle güle yaylan. yannız bnm gibi gaza gelip, viraj içinde makasa girme. çünkü yol tutuşu harbi çok süper, yere çiviliyor resmen...:)
çağrı dün orandan gölbaşına inen yokuşta ve enka tarafında yeminimi bozdum biraz yüzümü kara çıkartmadı gerçi o süratlerde kara çıkartsa burda olamayabilirdim :D
hayırlı ugurlu olsun guzeldüşmüş yahu:)
ahmet güzel düştü ama girdiğim her çukurda içim sızlıyor sorma.
yok yok birz dikkat edersin tamam yaw :) çankaya belediyesi taraflarına takılma:P şaka bir yana jant ve sportif aksesuarlı puntolarda olan tek eksiği tamamlamışsın çok da yakışmış ;)
- bu arada bora abinin(tempesty) mavi arabası gibi bi egzos ya da egoz başlığı takarsan süper olur gibime geliyor;)
hiç tip yok walla :)
nazar değdircekler arabana benden soylemesi :)