fotolar güvercinlik lojmanda mı çekildi yoksa anıttepe mi?
araban çok güzel olmuş kazasız belasız
Printable View
fotolar güvercinlik lojmanda mı çekildi yoksa anıttepe mi?
araban çok güzel olmuş kazasız belasız
suan sana resim atmak isterdim ama iş yerinde yoq we h.sonu ufak bi operasyon geçirecegim ondn artık bi kaç gün sonra atarım bakarsın.
boyamadan 1 gün sonra kliperler t-jet yazdırdım.benm araç t jet die geçiyor diye giderken kliperlerde t jet yazısı çıkıyor böle bile düşünebilrsin ki senn jantların geniş aralık lı eminim ki çok belirdigin olur yolda giderken. :)
herkesin okumasına gerek yok sadece kabiliyetliler okuyacak :D
İlgin ve nezaketin için teşekkür ederim. benim araç Aoç Süt Fabrikasının Bahçesinde 07:00- 18:00 Arası canın yazın serinlemek isterse uğra dondurma ikram edeyim :)
sağol abi teşekkürler inşallah fırsat olursa uğrarım.
Çoğu arkadaşımla hem fikir olduğum paslı gibi gözüken kampana ve kaliperleri boyamaya başladım. Koçtaştan bugün 11 ytl aldığım üzerinde 690 dereceye kadar dayanıklı olduğu yazan metalik renk boyadan satın aldım ve 1 kat attım. Gayet güzel oluyor tam bitmedi bitince akmı karamı belli olucak :D
Keşke altın sarısı bi boya falan atsaydın mavi araca ama yinede zevk meselesi :) Resimleri atarsan görürüz.
Valla serkan gönül isterdi altın sarısı yada mavi atmayı ama koçtaş ta siyah ve gri boya vardı. he sadece bu boya koçtaştamı var diyorsan tabiki öle değil ama bende vakit sıkıntısı var denk gelirde görürsem başka renk alırım:D
bende geçen gün tunalıda gördüm arabayı jantların kolları arabanın arkasından bakarken çok güzel parlıyo Allah kaza bela vermesin
sinan seninmiydi arkamdan gelen orleans punto sanırım bayan arkadaşında vardı yanında ? stickerın olsa duracaktım valla tanışmak için neyse kısmet bir dahakine.
bu arada umarım artık yolda giderken horon tepmek zorunda kalmıyacağım. Yanlış yönlendirme sonucu 58.1mm / 70.3mm aldığım jant bileziklerim yüzünden bayadır arabada horon tepiyorduk ailecek :D Bugün bilezikleri 56.6mm / 70.3mm olanlarla değiştirdim zaten yeni aldıklarım göbeğe zor geçiyorlar buda demekki tam jant bileziği boyutu iç taraf 56.6mm olmalı.
benimdi orhan:) sticker ı bekliyorum ya daha gelmedi. o gün de kelebek camı kırmışlardı hırsız girmişti sende baksaydın camı göstercektim nazar değdi senin arabayı Allah nazarlardan korusun die :)
geçmiş olsun. umarım birşey çalmamışlardır diyecem ama içerde çalacak birşey görmeseler kırmazlardı heralde camı neyse arabayı çalmadıklarına dua etmek lazım. bu arada stickerlarla ilgili bir sıkıntı olmuş bende 1.5 ay önce sipariş vermiştim gelmedi ama mehmetin dükkana gittiğim için direk stickerlandım :D
saol sorma ya 2 koltuğun arasındaki bardaklıktan 2 ytl yi çalmışlar diycek bişi yok yani neyse cana geliceine mala gelsin
yani abi 2 ytl için cam kırıyorlar nasıl bir ortamda yaşıyoruz.
Yeni fotoraflar için
https://forum.grandepuntotr.com/165575-post2.html
Çok Güzel olmuş allah kaza bela vermesin ağız tadıyla bin gez dolaş:)