hayırlı olsun .bende dün antalya/birmot'da gördüm.dışgörünüş okadar cazip gelmedi ama içi çok güzeldi arabanın ve siyah renk(eğer temizse)çok yakışıyor.
Güle Güle Kullanin Kazasiz Ve Keyifli Sürüşler![]()
güle güle kullan bu fotolar hiç tatminkar deil bence sen yıkatım içinin resimlerini ve motor resimlerinide çek paylaş baklım neler var..
Yeni Rio Sporty 1.4 crdi 90ps 220tork
hayırlı olsun... harbi hoş araba!
hayırlı olsun gule gule kullan
idareten resimler asıl resimler pazar günü geliyor
geri döndüm......
Aynı renkten bitanede didimde var zaten ilk cıkan sıfır arabalar Türkiyede ilk aydında kullanılıyor gibime geliyor millet kuyruk oluyor fiat yetkili satıcısının önünde![]()
aydın bölgesinde ilk ben aldım diye biliyom izmire gidenler ve kuşadası hariç
geri döndüm......
hayırlı olsun çok hoş kazasız belasız günlerde inşallah
Güle güle kullanın. Gerçekten iyi bir seçim olmuş. Ben tüm versiyonlarını test ettim kullandım. 120 HP lik benzinli bence çok yeterli. 105 HP dizeli benzinliden sonra açıkçası hiç beğenmedim. Aracın içinde inanın hiç bir yereden tıkırtı ve trim sesi gelmiyor. Bu bağlamda acaba araçlarımıza biraz fazla mı para verdik idye düşünmeden de edemiyorum.
150 HP lik sport u hiç anlatmıyorum bile. Ama çok ta gerekli değil bence. Sonuçta 150 HP lik deri koltuk ve cam tavanda alınca 44 küsür birşeye çıkıyor. Bence 44 e kadar çıkılacaksa başka alternatiflere de bakılmalı. Ancak spor kit mutlaka alınmalı diyorum. Gerçekten koltuklar v.s standart a göre çok farklı ve şık. Ancak onda da kötü bir durum sadece kırmızı renk araç ile alabiliyorsunuzMesela ben beyaz almak isterdim.
hayırlı olsun , iyi günlerde kullanın...
buralarda havalar hep yağmurlu ondan yıkatamadım![]()
geri döndüm......
off offf ..... darlandım yinee.... yakıyo ortalığı...)))))9
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım allah kaza bela vermez inşallah
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
hayırlı ugurlu olsun abı kazasız belasız surusler ınsallah cok guzel![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
hayırlı ugurlu olsun. Allah kazadan beladan korusun.
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri