Anfi işinizi görecektir, (buffer denmiş ama sanırım woofer olacak=) sub woofer ise hatcback araçlarda sedana göre daha iyi perf. gösteriyor.
HAyırlı olsun.
Printable View
Anfi işinizi görecektir, (buffer denmiş ama sanırım woofer olacak=) sub woofer ise hatcback araçlarda sedana göre daha iyi perf. gösteriyor.
HAyırlı olsun.
eko ayarLarından tiz'i yükseLtip bass'ı - değerLere indirmen beLki kaLiteLi ses aLmana yardımcı oLur. aynı şekiLde anfi üzerinde de bass frekans ayarLarını yükseLtip, düşürebiLirsin. düşük frekansLarda biraz daha boğuk ses geLir.
bir de woofer'ın port (hava çıkış) deLigini kapatarak bir dene.
Ne denediysem olmadı anfi'nin ayarlarıyla milyon kez oynadım yine aynı. Kapılardaki hoparlörler anfiye baglı degil sadece woofer baglı 2 tane tiz alıp anfiye baglatıp öle bi ses kalitesini denemeyi düşünüyorum
ben merak edip baktım döşeli valla benimki seninkinde malzemeden çalmışlar galiba halil:)
Bendede yok.
belki model farkından dolayıdır(2006-2008)
activelerde yok sanırım arkadaslar, benimkisi dynamic 2008 bende var
https://img112.imageshack.us/img112/...2012008023.jpg
çok güzel kazasız belasız bin güle güle kullan
arkadaşlar benimki hem otomatik hemde teşhirde duran aractı belki ondan farklıdır bilemiyorum
Bendede yok herhalde düz vites olduğu için
o zaman bu demek oluyorki otomatik vitesli activelerde ve dynamic versinyonlarda var arkadaki döşeme.. ya daha nelerle karşılacaz =). Tizler için ne yapmamı istersiniz ben 2 tane tiz alıp mobilyacıda bagajtaki kapaga göre bi mobilya kestirip orjinal kapagı yedek saklamayı düşünüyorum kapak dedigim yer resimde karaladıgım yer.
activelerde neler eksik neler xD benim en cok sinirimi bozan motor kaputunda ses izalasyonu olmaması yani sadece kaput var diger arkadaslarımın arabasında döşeme gibi bişi var.. arka koltuktada doseme yok.. yani ellerinden gelse fiat motor bile takmicak arabaya :):):):)
Fiat Muziceleri herşeye ragmen araçımı seviyorum :D
Dün akşam ön ızgara çevresine şerit attırmak için dışarı çıkmıştık yapamayacaklarını su ile temasında geri atacakları plaka aşşagıda takılı oldugundan yapıştıracak yer yok demeleri üzerine vazgeçtim aniden bunu yaptırdım kötümü olmuş ?:agri:
Güzel olmuş bence