güle güle kullanın...
Printable View
güle güle kullanın...
hayırlı olsun kardesım kazasız belasız ıns. bnm ısyerımde merkez bankasının karsısında cay ıcmeye beklerım :agri:
Nasıl Buffer'ım ?
güle güle kullanın....
çok güzel bende düşünüyorum jbl 1000'lik sende anfi varmıydı bu arada ne kadara mal oldu acaba
hakkaten halıl ne kadara mal oldu anfı varsa toplam maalıyetı ne oldu bıde nerde yaptırdın bılgılendırırsen ıyı olur :ninja000:
Media Markt'dan aldım 250 ytl , gene media markt'da anfi buldum onu alacam en yakın zamanda JBL'nin yeni gelmiş 400 küsür civarı.. elemanlar yakında ücretsiz baglatmak için servis başlatacagız diyorlar ama inanmıyorum.. Beklemedeyim.
Yeni Anfi'm kalitesini bilen varmı? Daha takdırmadım. Yeni Cd Çalar almayı düşünüyorum anfi buffer ve cd çalar hepsini bir montaj düşünüyorum. Yorumları Bekliyorum..
valla halıl ben kullanmadım ama jameson kullanan cok arkadasım var.henuz hıcbırınden sıkayet duymadım.ama kullananlar varsa onlarında dusuncelerını almak lazım...
Gzl araba
jameson kaliteli bir urundur... hayırlı olsun
güzel amfi. aynısını dün bir arkadaşa taktık.
güzel anfi hayırlı olsun bendede jameson var çok memnunum
Anfi ve Buffer taktırdık. Ama akü kaldırmıyormuş. Napacam bilmiyorum.
hayırlı olsun diyelim aküyü napacaksınız şimdi takılı dimi araçta ama açılmıyo akü kaldırmadığından dolayı galiba
plake cok guzel tam benlik xD allah kaza bela vermesin.. üniversite bitti adanaya taşındım geri insallah mersinde döndügümde tanısırız...
amfinin takıldıgı yerde yani koltugun arkasında döşeme yokmu??