Konu anvil tarafından (05/03/2008 Saat 12:00 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood
Güzel araç. güle güle kullanın
Güle güle kullan aracın güzel olmuş gerçekten...
xenon ne marka kaç k öğrenebilirmiyiz renkleri güzel geldi gündüz olmasına rağmen
bide ziebart kaça geldi ?
xenon ların markasını bılmıyorum hazırdı aldıgımda 8000 k uzunlarda dahıl yanlız onu bılıyorum![]()
106 Gti a kafa tutan Punto
Jantlar yakışmış kazasız belasız sürüşler
yok cnm o kadar da deil106 ya da kafa tutamyıs
![]()
Kafa kafaya vermişler![]()
kanki onlar![]()
arkadaşlar aracı yakından gördüm test ettim inceledim tamamdır kazasız belasız sürüşler ozancım
bu araca yaptıklarım demişsin kardeş zaten bu arabada bunların çoğu vardı ki.ben arabayı biliyorum.enrico alibertiden.
esas vurucu darbeyı ben yaptım o yusden ole dedımvard ı veya yapıldı sonuc ortada
enrıco albertıdeykende benım enıstemın arabasıydı ve bady kıt/jant / yan camları enıstem yaptırdı.. ben ondan satınaldım
sonucta ben o arabann her parcasınn yapım asamasında ordaydım
ızmırde askerdım
(yanı yapım fıkırlerını ben verdım,jant harıc!) ıstanbula gelıncede ön cam film/ AGSchıp power/eıbach 5lik yay uclemesınıde ekledım
yakında yenı projelerde gelıcek
![]()
vardı veya yapıldı olurmu sence yada bu cevabın mantıklımı...açıklamasını yap o zaman en başta bizde müneccim değiliz bilelim eniştenin olduğunu...ben yaptım deyince ondan dedim.sonuçta ne bilelim her ikinci el alan eniştesinin arabasını almıyor...
bence mantıklı ben yapmıssam yptıgım degısıkler dıye acarım konuyu... senn bu arabayı daha onceden bılmen gormen pek alakalı deıl bu konuylaolayın ıcerıgınıde bılememn dogal...konuları takıpe ttıysen baslarda izmır enrıco albertıden aldıgmı belırtmıstım ben...arabann ılk sahibide enrıco alberti satıs sorumlusu...belkı lazımolur belırtıyım deıdm..
Konu grande_ozy tarafından (29/03/2008 Saat 18:29 ) değiştirilmiştir.
eyvallah...
Tekerlerde sürtme oluyor mu,bende de 205*50*16 var alçalırsa sürter gibime geliyor
valla araba super olmus hele ben o jantlara bıtıyorum valla cok yakısıyor gp ye.kazasız belasız ıns.
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
jantlar felaket güle güle kullan
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri