Hoşgeldiniz öncelikle. Açıkçası pek hoşuma gitmedi benim sanki emanet durmuş biraz. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz![]()
Tampon altına takılan LİB hakkındaki fikirlerinizi alayım arkadaşlar![]()
Hoşgeldiniz öncelikle. Açıkçası pek hoşuma gitmedi benim sanki emanet durmuş biraz. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz![]()
Eklenen aksesuarların biraz karışık olduğunu düşünüyorum.Biraz daha sade olabilirdi.Mesela ön lip çok sırıtmış,plakada ki ekstra renkli şeyler çok sırıtmış,tamponda ki ya yazı kalsın yada aslar,yine tampondaki çifte renk hoş olmuş üstünde ki arma sırıtmış arma olmasaydı iyi olurdu.
Kaputta ki farla üstü uzanan siyah şerit çok güzel olmuş.Elinize sağlık kazasız belasız binlerce kmler inşallah...
Kardeşim Kıbrıs'ta isen malum trafik ters yedek parçacı varsa geri vites lambası arka tampon için bulabilir misin?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri