güle güle kullan Ahmet abi,çok güzel olmuş![]()
tamamen zevk meselesi diyorum o tamponu gosteren O dil zaten taksici işi tabirin saçma geldi bana hiç zevk yokmuş sende. yayları kendim taktım takılıp takılmadıgına eminim yani
senin araba daha leylek gibi duruyor yay olmadıgı belli. resimlerden oyle gorunuyor benım araba yakından oyle degil.. saygılar.
güle güle kullan Ahmet abi,çok güzel olmuş![]()
İyi günlerde kullanman dileğiyle...
Hayırlı olsun güle güle, kazasız, cezasız kullanman dileğiyle.
Kazasız belasız arkadaşım, bende 3.5 cm yay düşünüyorum. 5 cm hem alt takımlara hemde bu kötü yollara fazla![]()
GP in mirror is faster than they appear !
Kırmızı olsun çamurdan olsun.
Kazasız , cezasız kullan.Gayet şık duruyor.
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
Hayırlı olsun çok güzle olsun kazasız belasız sürüşler inşallah, bir soru sormak istiyorum sizede, aracınız 2008 model galiba, ben ve birkaç arkadaşta görülen 2 satırlı yol bilgisyarı soruu sizde de mevcut mu acaba ?
Cevabınız için şimdiden teşekkürler
ben bodrumu özledim valla oasisidimi orası
hayırlı olsun
Güzel olmuş emeğine sağlık umarım bir gün Bodrum da karşılaşırız arac Bodrumun içindemi duruyor; ben gümüşlükteyim umarım bizim forumu tanıyorsundur bölgesel forumu reklam olmasın buraya yazamıyorum istersen adresi özeline yazarım
Konu anvil tarafından (09/10/2008 Saat 16:53 ) değiştirilmiştir. Sebep: Lütfen arka arkaya mesaj göndermeyiniz. Toplu mesaj özelliğini kullanınız
selam muharrem abi evet arac bodrumda ama aracımla gumusluge 1 kere bile gelmek nasıp olmadımalum yollarınız cok kotu
çekiniyorum biraz, evet tuningbodrum dan bahsediyorsunuz. kusura bakma o site beni açmıyor
siz gp nizi alın ufak bir bulusma yaparız ben sondajcıyım belki tanırsınız...
ya bendede vogtland var senn kı kadar dusurmedi ahmet ya baska arkadaslardada gordum resımlerını onlarınkıde alcak boyle bende kı dusmedı hıc anlamadım ben bu isi bi yerde bi hata yada sorun mu var ne var acaba yaa...
Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Erdi ama yaylarda ona göre farklı olmalı
Ne Mutlu Türküm Diyene!
tamam zaten ercanda da ahmette de aynı vogLant yay var,
ben yanLış mı hatırLıyorum
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
benim demek istediğim voglant ın dizel ve benzinli için 2 farklı model olmalı.
atıyorum 2side 3,5 olsa bile yayın fiziklesel özellikleri farklı olmalı.
ama Ahmet veya Ercan aracına göre farklı yay kullandıysa dediğin gibi olmalı.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri