Valla ikinci eli olmazsa olmasın halil bey.Zaten artık araba değiştirme işini durdurdum.2 yılda 3 tane punto değiştirdim.Etrafımdakiler dalga geçmeye başladı.En az 3 yıl bu arabayı kullanacağım.Bravo benim için aslında zirveye ulaşmak gibi oldu.Passat,Avensis,Mondeo gibi kocaman D sınıfı araçlarda gözüm yok.Zaten sedan araba alacağımı hiç zannetmiyorum.Eee bravo da astra,golf,focus gibi rakiplerinden aşağı kalır yanı olmadığına göre artık benim için uzun bir zaman araç değiştirme işi bitti.Satma işi benim için sorun değil.İstesem bizim burda bu arabayı rahat satarım.Bugün araba ile bizim ilçenin çarşısından geçtim de herkes bana bakıyor.Bravo gerçekten ben de ilk kez araba sahibi olmuş hissi bıraktı.Aracı aldığımda bayiden sıfır araç almış gibi heyecanlandım.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
E bir mola ver artık nefes al biraz. Bu kadar kısa sürede bayağı araç değiştirdin maşallah, Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin. Benim çocuklar biraz büyüse belki bu tarz bir araca geçecem bende ama şuan için maalesef söz konusu bile değil. Bagajımda tane bebek arabası var kısmetse yarın 3.yü alacam
2 yazlık 1de kışlık arabamız olacak
yani senin anlayacağın benim çocuklar 4 5 yaşlarına gelmeden ben sedan araçtan çıkamam
Yoksa multiairlerde niyetim vardı benimde en azında düşünüyordum, kısmet değilmiş.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri