Jantlar mükemmel duruyor. Nazar değmesin. Ama araç body kit istiyor bu jantın üstüne. En azından marşpiyel. Çıplak kalmış araçHayırlı olsun. Jantların marka modeli nedir ? Kaç inç ?
arkadaşlar uzun zamandır aracıma jant arıyordum en sonunda araştırmalarım sonunda jantlarımı aldım . Araca jant takılırken yaylar arkalar 5 cm önler 3 cm olarak alçaltıldı . Kemal Oto'dan aldığım abarth aksesuarlarını da takınca araca biraz şekil geldi. Fotoları heman garajın önünde çektim ilerleyen günlerde daha detaylı fotolar ekleyeceğim.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Jantlar mükemmel duruyor. Nazar değmesin. Ama araç body kit istiyor bu jantın üstüne. En azından marşpiyel. Çıplak kalmış araçHayırlı olsun. Jantların marka modeli nedir ? Kaç inç ?
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Hayırlı olsun, bende lastik ebatlarını soracağımsürtme oluyormu?
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar . jantlar 17 '' RC marka lastikler 205-45-17 petlas ön arka ofset farklı bu yüzden arkalarda sürtme falan yok. sırada spoyler ve marşpiyel düşüyorum.
hayırlı olsun. bence kampanayı siyah yapın. jantları gölgelemiş bu haliyle.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri