Hayirli olsun kazasiz belasiz insallah. Valla ben bile inanmistim punto almayacagina 😀
Hayirli olsun kazasiz belasiz insallah. Valla ben bile inanmistim punto almayacagina 😀
Eyvallah kardeşim
Yok yahu neden kızayım. Teşekkür ederimBiliyorsun bir ara da Tjet 'e niyetlenmiştim sonra vazgeçtim
![]()
Kesinlikle öyle. İlk kalkışlarda bariz fark yok ama 2. vitese geçirdikten sonra ve biraz gaza asılınca turbonun da beslemesiyle araba fişekleniyor bir anda. Fire da ne kadar asılırsan asıl sana o hissi vermiyordu. Bir de benim aracın motoru biraz hor kullanıldığından hp düşüşü de vardı tahminen. 2 gün de 250 km falan yaptım. Şu anlık baya memnunum. Umarım bir şey çıkmaz.
Yok abiAraba mı üzmemeye söz verdim aldığım gün
Asist kit var. Yani CC+Yağmur Sensörü+Kararan Dikiz Aynası. Bir de ekstradan park sensörü var. Teşekkür ederim teklifin için
Aslında kesin kararlıydım ama bu araba biraz da denk geldi ondan daha fazla düşünmeden aldım. Teşekkürler![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri