Alıntı tonymontana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayırlı olsun. Ocak ayında İtalya'dayken 1ay kadar kullandım 120hp 1.6 olan motorizasyon gerçekten çok iyi ama zorlarsanız tüketim 8-9 litreleri görüyor şehir içi.

Bu arada Passat kadar diz mesafesi C segmentine göre büyük koltuklar yazmışsınız ancak Delta C segmenti bir araç değil zaten. D segmenti olarak satıldı. Bravo underbody'sinin uzatılmış halidir Delta, bir çok şeyi de Bravo ile ortaktır ancak %100 D segmenti araçtır. Türkiye'de Delta tutulmadı çünkü Lancia'nın reklamı iyi yapılamadı fiyat da 60-70bin TL civarlarında gezince tuzu biberi oldu tabii. Tofaş Delta'yı Türkiye pazarından çekiyor şuan...

Keyifle kazasız belasız kullanın.
Öncelikle Teşekkürler herkese iyi dilek ve beğenileri için.
Hocam burda maalesef yine her zaman ki gibi Fiat grubun pazarlama strateji hatasıdır bu aracın sınıflandırması.
Maalesef uzatılmışta olsa Bravo alt yapısını kullanmasından ötürü araç C segmentte konumlandırılmış lakin ölçüler gerçekten D hb bir araç boyutlarında somutlaştırırsak bu araca ölçüsel benzeyen hb araçlar opel signum,renault vel-satis gibi D segment araçlardır.
Maalesef Fiat grup C segmentte konumlandırdığı aracına hak ettiği D segment fiyatlandırmasını yaptığı için aynı stilo da olduğu gibi sadece Türkiyede değil tüm Avrupada yeteri satışa ulaşamamıştır. Sebebi kendi ana vatanı İtalyada bir kaç opsiyon eklendiğinde ortaya 30000 Euro gibi yüksek rakamlar çıkmaktadır.
Onun ötesinde böylesi farklı bir tasarım yapabilirken,mali kaygılardan ötürü özgün bir iç tasarım yapmamasıda maalesef kalite algısına olumsuz etkiler yapmıştır.
Diğer taraftan baktığım zamanda iyikide tutmamış yoksa sıfır fiyatı üzerindeki opsiyonlarla 72000TL olan 13 aylık 12000km deki aracı 45000 e alamazdım.