Hayırlı olsun iyi bir tercih olmuş kazasız belasız...
arkadaşlar iyi günler.. geçtigimiz günlerde 4 senedir her türlü kahrimi çeken eski aracim puntoma veda ettim. Kendisini bir hatirlayalim=)
daha sonrasinda ben ne alicam , ikinci elmi alsam 0 mi alsam naapsam diye düşünürken bir anda kendimi bir fiat bayisi içinde buldum, nasil olsa bildigimiz sevdigimiz bir araç , hemde donanim olarak gerçekten emsalsiz oldugunu düşündügüm için , hemde fiyati rakipleri ile rekabetçi oldugu için tekrardan 2013 model punto almiş oldum=)
araç 2013 punto. lounge paket. skydome lu. arti 95 hp lik start stoplu nadir bir versiyonu
aldigim gibi eray abiden app'lerimizi yaptik hemen.
ogrendigime gore daha bu araç için bir yazilim çikmamiş. yazilim çiktigi gibi bir yazilim yapip birde spor yay takarim , başka da vida çakmam=)
pis ve ayak ustu bikaç fotosunu cektim. adettendir , yakinda profesyonel karelerini ekleyecegim=)
şimdiden iyi dileklerinizi ve maşallahlarınızı eksik etmezseniz sevinirim.
34vm8540:
![]()
Hayırlı olsun iyi bir tercih olmuş kazasız belasız...
hocam hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın gerçekten çok güzel bir araç almışsınız..
Süpermiş vallahayırlı olsun
biz gp'yi çok sevdik
herkese teşekkürler arkadaşlar. evet gercekten keyifli bir araç . start stop olsun cruise olsun , alkantara benzerri siyah döşemeleri olsun farkli bir araç gercekten=)
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın aynı araçı kullanıyoruz![]()
1.3 Mjet 95 hp Lounge Esp+S&S+Skydome+Karbeyaz
Aynı aracın skydomsuzunu aldım harikadır gerçekten hele hele jantları mükemmel derece hoşuma gitti. Esp paketini aldınız mı peki? Ayrıca ne kadara aldınız?
Hayırlı olsun, Kazasız belasız radarsız...
Puntoların hepsi güzel Maşaallah...
Ben de Grande Punto 1.4 Fire ı sattıktan 10 gün sonra Punto 1.3 Mjet 95 hp Dualogic almıştım. Fiat sevmeyenlere inat bir sonraki araç yine Fiat, varsa yine Punto...
hayrlı olsn ne kadara aldınız
Punto Evo S&S
zenon takarsanız Startstopa dikkat ediniz devredişi konumda kullaniniz aksamlari zenon ampullerini kestirio
Punto Evo S&S
Harika bir tercih. Kazasız belasız. Maşallah
Motorola Atrix cihazımdan 2 aracılığı ile gönderildi.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Hayırlı olsun.Siz de puntodan sonra punto diyenlerdensiniz anlaşılan.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
Güle güle kullanın
kazasız belasız cezasız günlerde kullanırsın inşallah...
Hayırlı olsun. Jantlar çok güzel olmuş.
hayırlı uğurlu olsun.bu jantlar spor paket mi?
Bu jantlar sadece 95 hp düz vites motor seçeneğinde geliyor ekstra vermiyoruz![]()
Evt arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim.) Bugun 1000 kilometreyi de devirdim hayirlisi ise. ) acikcasi tam alim satim mevzularini takip edemedim. Ben istanbulda olmama ragmen araci canakkale miller otomotivden aldim.. eski 3 kapi puntomu daoraya pesinat olarak biraktim. 16000 saydilar. Arac bana 45000 e geldi. Esp paket yok sanirim emin degilim esp paket olunca goguste esp off tusu oluyor sanirim iste o bende yokaslinda eski aracim biraz ucuza gitti biliyorum ama bu devirde araba satmak sikintili diye ugrasmak istemedim acikcasi. Su anda aracim karma kullanim dikkat etmeden klima ful acik 6 litre kadar yakiyor. Zamanla daha asagilara cekecegimi dusunuyorum.. tum markalara inat .. FIAT
![]()
bu jantlara hastayımhayırlı olsun
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Ben esp paket kar beyazı renk ve 95 hp lik lounge puntoyu 39,500 Tlye aldım.Plakada onlara ait.bence pahalıya almışsınız.Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri