özür dileyerek unuttuğum bir konuyu daha sizlerle paylaşmak istiyorum.

VARAN 4: ARKA SAĞ CAMIN ANAHTARDAN KAPANIP AÇILMAMASI
VARAN 4 AÇIKLAMA: bir akşam evime geldim arka sağ cam açıkmış komşum haber verdi bende evimden doğru camı kapatmak istedim ama ne indi nede çıktı bunun üzerine hani dedim uzaktan belki kumannda etmiyodur indim aşağı gp min yanına kadar geldim ama tık yok diğer üç cam sorunsuz çalışıyo ama sağ arka cam da tık yok. kapı kolundan ise sorunsuz çalışıyodu. hemen servise alo dedim çağırdılar sorun nedir diye sordular adama dedim ki arka sağ cam anahtardan kapanıp açılmıyor tamam tamam hemen bakıyorum dedi ve 3 dk geçmeden gelditamamdır dedi bende şaşırdım doğrusu bi gittim denedim yine aynı çalışmıyo adam da yanımda abi sen benimle dalgamı geçiyosun falan dedim adam dediki abi kusura bakma arka sağ cama dikkat etmedim diğerleri çalışınca onu farketmedim dedi ve size yemin ederim yetkili orjinal servis bile böle ise diğerleri nasıldır acaba çünkü adamlar alşama kadar elektronik aksamını beceremediler bilemediler hangi devreler vs. sonuçta hallettiler bi şekilde işte şuanda anahtardan da arka sağ camım çalışıyo