Alıntı AYTEK AYDIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok güzel olmuş, güle güle kullanın.
teşekkür ederim..

Alıntı breko52 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Maşallahhh çok güzel cuk olmuş araca
güle güle kullanın

Teşekkür ederim..Her yönüyle tavsiye ederim gerçekten araç üstünde güzel bir görüntü olusturuyor..

Alıntı erdiyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Oz'un cok begendigim jantlardan biridir, biri bu digeri Ultraleggera olani. Hayirli olsun iyi gunlerinde kullan

Sent my iPhone using
Bizim araçlara genel olarak çok kollu jantlar çok hoş duruyor.Buda güzel jantlardan biri.Teşekkür ederim..

Alıntı jagar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sonuç gayet güzel olmuş iyi günlerde kullanın kazasız belasız
Canlı olarak daha iyi duruşu,teşekkür ederim

Alıntı uraaal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
süper olmuş hayırlı olsun herhangi bir dezavantajlı durumunu gordunmu acaba lastik jant kombinasyonunun ?(motor çekişi,kasisler anlamında)
Daha yeni kullanmaya basladım ama şuana kadar herhangi bir dezavantajı yok gibi.Tavsiye ederim

Alıntı holigan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayırlı olsun.Gayet doğru tercih..çok yakışmış
Teşekkür ederim..

Alıntı EMK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
maşşallah hocam kazasız belasız kullanın,çok yakışmış..jantın fiyatını öğrenme şansımız varmı sakıncası yoksa?bu arada can kardeşim benim arabaya nasıl bi jant yapıcaz buldunmu ? )))

Jantlar arkadasımın garajında duruyordu.Aldım ve taktım şimdilik bi ödeme yapmadım ama sıfırını 2000 lira civarı bi fiyata aldığını hatırlıyorum.

Alıntı muti9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
konforda çok bi kayıp var mı acaba
h&r yaylardan suana kadar çok memnunum.Konfor kaybı oldu ama çok değil.Bir önceki aracımda h&r 3,5 luk kullanmıştım onda hissedilir derecede bir konfor kaybı yaşamıştım jant ebatıda 16ydı.Şimdiki kombnasyonda konfordan dolayı çok bi sıkıntı yaşamadım.
Buarada bi önceki yaylarım kırmızı idi bu sefer taktırdığım yayların rengi mavi.Bununla alakalı bir durumda varmı açıkçası bilemiyorum

Alıntı AloAzrail Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşım jantların harika yay seçiminde konuya hakim olduğunu gösteriyor.Tebrikler
Bundan önceki aracımda aynı yayı kullanmam biraz fikir olusturdu ve forumdaki arkadaslarımdanda bu konuda destek alarak araştırma yaptım ve o şekilde karar verdim.Sonuçlarda ortada,Teşekkür ederim