şahane :)
Printable View
şahane :)
gelin olmuş gidiyorsun :D
Bana veda ediyorsun :P yok yok etmesin veda.çok güzel olmuş.gelin arabası dediğin beyaz olur arkadaş.benimki de geçen sene bembeyaz bi toyota auris'ti.
Harika bir seçim hem jantlar hemde yaylar araca cuk oturmuş zaten bundan daha basık olması hem size hemde araca eziyet cok beyendim MAŞŞALLAH diyelim kazasız belasız sürüşler.
Aracınız çok güzel olmuş kazasız belasız kullanın inş. bu aracı görünce bende kendi aracıma yay+ jant düşünüyorum :)
Yakında resimlerini yükleyeceğim aracımada jant+yay atmayı düşünüyorum ancak bugün servise sordum orjinali üzerinde yapacağınız değişikliklerden sonra ilgili aksamlarda oluşabilecek sorunları garanti dışında tutarız dedi adamlar. canımı sıktı biraz aracın daha 2buçuk sene garantisi var ne yapsam karar veremedim.
Teşekkürler Arkadaşlar..
servise sorsan camları bile açtırmıcaklar nerdeyse eğer taktırmak istiyorsan kafanı bulandırma bence.garanti kapsamında olan kısımları bile kullanıcı hatası deyip red ediyolar çoğu zaman :)
Plakanız çok iyiymiş:)
bugüne kadar gördüğüm en güzel punto.... maşallah
Sadeliğin güzelliği bu olsa gerek... Allah kaza bela vermesin maşallah çok hoş...
maşallah güzel araç....
merhaba. yan çıtalar sonradan mı takıldı var mıydı acaba?
harbiden maşallah diyorum. kazasız belasız kullanız. emeğinizin karşılığı onlarca maşallah olmuş... çok beğendik forumca :) bi ara toplaşırsak bi tur atarız artık :)
bi jant arabayı bu kadar mı değiştirir çok güzel olmuş
Amin inşallah teşekkür ederim.Allah kimseye kaza bela vermesin.
Teşekkür ederim..
Yan çıtalar araç üstünde geldi sonradan taktırmadım yan çıtaları
Teşekkür ederim.Bugüne kadar buluşmalara katılma fırsatını bi türlü yakalayamadım.İnşaallah yapılacak ilk İstanbul buluşmasında bende orda olmak istiyorum
Teşekkür ederim sagolun..
Haftasonu pozu ;)
https://img22.imageshack.us/img22/25...6082027001.jpg
Uploaded ImageShack.us
Çok güzel yapmışsınız aracınızı tam olmuş süper :) Allah kaza bela vermesin .
maşallah nazar değmesin araç güzel olmuş jantlarda güzel uyum sağlamış