Çok güzel olmuş ama çok da iyi para yemiş dimi :)
Printable View
Çok güzel olmuş ama çok da iyi para yemiş dimi :)
İyi mal iyi para ;)
Ne kadar harcadı bilmiyorum ama göstermiş kendini
çok güzel yakışmış güle güle kullanın
yakın bi arkadasımdan aldım.ödeme konusunda beni rahat tuttu.henüz bişey demedi ama orta yolu bulucaz :)
benim öncelikli tercihlerim orjinal yada oz du kısmet bu janta oldu.Teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim :)
İnşaallah..Teşekkür ederim :)
Bizim araçlarda çok kollu jantlar görsel olarak daha hoş durduğunu düşünüyorum.Görsel olarak da giderken çok güzel bi görüntü var.Teşekkürler düşünleriniz için :)
İnşaallah nasip olur :)
daha yeni kullanmaya basladım jant yay kombinasyonunda zamanla performansı daha net anlıcaz ama ilk izlenim gayet güzel yol tutusu :)
jantları yakın bi arkadasım mini cooperında kullandı çok fazla km yapmadan çıkarmak zorunda kaldı.o yüzden arkadas kıyagıyla güzel bi fiyata indirmeye calısıcaz :)
Teşekkür ederim.Canlı olarak görsellik daha iyi diyebilirim :)
Teşekkür ederim :)
çok güzel olmuş, güle güle kullanın.
Maşallahhh çok güzel cuk olmuş araca
güle güle kullanın
Oz'un cok begendigim jantlardan biridir, biri bu digeri Ultraleggera olani. Hayirli olsun iyi gunlerinde kullan
Sent my iPhone using
sonuç gayet güzel olmuş iyi günlerde kullanın kazasız belasız :)
süper olmuş hayırlı olsun :D herhangi bir dezavantajlı durumunu gordunmu acaba lastik jant kombinasyonunun ?(motor çekişi,kasisler anlamında)
hayırlı olsun.Gayet doğru tercih..çok yakışmış
konforda çok bi kayıp var mı acaba
Arkadaşım jantların harika yay seçiminde konuya hakim olduğunu gösteriyor.Tebrikler
teşekkür ederim..
Teşekkür ederim..Her yönüyle tavsiye ederim gerçekten araç üstünde güzel bir görüntü olusturuyor..
Bizim araçlara genel olarak çok kollu jantlar çok hoş duruyor.Buda güzel jantlardan biri.Teşekkür ederim..
Canlı olarak daha iyi duruşu,teşekkür ederim :)
Daha yeni kullanmaya basladım ama şuana kadar herhangi bir dezavantajı yok gibi.Tavsiye ederim :)
Teşekkür ederim..
Jantlar arkadasımın garajında duruyordu.Aldım ve taktım şimdilik bi ödeme yapmadım ama sıfırını 2000 lira civarı bi fiyata aldığını hatırlıyorum.
h&r yaylardan suana kadar çok memnunum.Konfor kaybı oldu ama çok değil.Bir önceki aracımda h&r 3,5 luk kullanmıştım onda hissedilir derecede bir konfor kaybı yaşamıştım jant ebatıda 16ydı.Şimdiki kombnasyonda konfordan dolayı çok bi sıkıntı yaşamadım.
Buarada bi önceki yaylarım kırmızı idi bu sefer taktırdığım yayların rengi mavi.Bununla alakalı bir durumda varmı açıkçası bilemiyorum :)
Bundan önceki aracımda aynı yayı kullanmam biraz fikir olusturdu ve forumdaki arkadaslarımdanda bu konuda destek alarak araştırma yaptım ve o şekilde karar verdim.Sonuçlarda ortada,Teşekkür ederim :)
yay renginde bir cacık yok :) Sadece firmaların kendine has kullanmış olduğu renkler.
Coil-ex ve FK Kırmızı
Eibach Pro-kit Siyah Sport-line kırmızı
H&R Mavi
Voglant Bordo
Apex sarı
Zaten aracın altında görsel bi işe yaramıyor :)
Maşallah çok güzel olmuş, güle güle kullanın.
çok si olmuş maşallah...Affınıza sıgınarak bi cift egzoz başlıgı takın şuna tadından yenmez :)