çok hoş olmuş kazasız belasız , iyi günlerde kullanın![]()
çok şık olmuş kazasız belasız ...
güzel alah kaza bela vermesin
SELAMLAR ARKADAŞLAR BEN SAĞLAM BİR GRANDE PUNTOCUYUM VE AYRİYETTTEN RENT A CAR İŞKERİYLE DE UĞRAŞIYORUM EĞER PUNTO İHTİYACINIZ OLURSA MUTLAKA BENİ ARAMALISINIZ CEP:0532 658 25 92
Güzel olmuş...kazasız belasız kullanman dileğiyle...
bence arka tampon ve egzos uçları çok güzel olmuş ama ön tampon bence kötü kusura bakma ama o önden öle çıkıntı sanki karlı havada yol açıcı olarak kullanılıcak gibi uzun ve göze batıyo.. tabi o tampon alçak arabada düşünülmüş. madem alçaltmıcaktın o tampon olmamış çok yukarda hoş durmuyo..
ayrıca ön farlardaki çalışmada tam anlamıyla oturmamış yani ne biliyim yaa hoşuma gitmedi işte gitmedii gitmeddii gitmmeddiihheehhee yaşasınn kötülükkk
teşekkürler yorumların için... ön tamponu dediğin iş için kullanacaktım onun için öyle yaptırdım(derdim). alçaltmayı düşünüyorum ama zamanı gelince. durumumu göz önünde bulundurmam lazım ne yazıkki. bizde bas parayı yap işi olmuyor. ilk önce jant değiştirmem lazım onun için para biriktiriyorum sonra alçaltma işinede el atacağım. sen kalbini ferah tut. biraz zaman alacak. yok ön farlar tam oturmuş o konuda laf yok. belki fotodan olabilir..
8 GS 995
allah kaza bela vermesin,arabanız çok güzel olmuş,özellikle kaşlar yakıyo ortalığı![]()
Arka tampon çok güzel olmuş. çok beğendim.
GP in mirror is faster than they appear !
güle güle kullan...
bence far kaşları olmamış , birde yukarda arkadaşın bahsettiği ön tampon...
ama arka kısım hoş olmuş...
kazasız belasız işallh
Konu kobege tarafından (01/04/2008 Saat 13:13 ) değiştirilmiştir. Sebep: değiştirme
vay hemşerim gercekten güzel olmuş kazasız belasız kullan plakan daha guzel ama
bencede gayet hoş fakat ön tampon dışa değilde içe veya dün inseymiş daha hoş olacakmış birde eğer dışa doğru cıkacaksa eğer öyle hoşuna gidiyorsa arabayı alçaltmaya ne dersin bak o zaman daha hoş olurKazasız belasız kullanman dileğiyle
kazasız belasız cezasız kullan inş.
Güzel olmus dostum ALLAh kaza bela göstermesin
sonunda jantlarıma kavuştum. ama öyle zahmetli olduki valla çölde kutup ayısı ile 4-5 kez karşılaştım)))).
205-45-17 ölçüleri
jant: tork 355 modeli izmir sütaş otomotiv. 750TL peşin
lastik: kumho KU-25 istanbul dinçbay lastik. 620TL peşin
8 GS 995
Vayy hocam vayy yarış zamanı gelmiş Jantlar yakışmış tepe tepe kullanın![]()
çok güzel... maşallah... kazasız belasız...
hayırlı olsun hocam yakışmış![]()
Güzel olmuş.. Güle gülee kullann..
kromlarıda yaptırdım. hepsini taktım ne varsa kapı içi, kapı kolları, bagaj altı ve cam çitaları.
bunlarada toplam 135TL peşin verdim. sahibinden.com'dan aldım.
bu arada arabayı biraz indirmem lazım 3,5 mu 5 mi indirmeliyim onun kararını veremedim.
yardımcı olursanız sevinirim...
8 GS 995
3.5 indir hocam
çok iyi olmuş
TSİ Jetta.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri