Nerde yahu,nerede ilan falanmı vermiş Bülent?
Nedir bu işin aslı,hani amma sahiplenmişiz kırmızıyı bak görüyormusun Bülent...
Nerde yahu,nerede ilan falanmı vermiş Bülent?
Nedir bu işin aslı,hani amma sahiplenmişiz kırmızıyı bak görüyormusun Bülent...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
abi dur olurmu hemen öle satmak aa scorpion halka mal olmuş bir canavar... onu satılık ilanı ile görmek istemeyiz tunning dergilerinde thanksler
yoooo 8D hayrını görsün alan kişi
Konu otoritec tarafından (27/01/2007 Saat 01:29 ) değiştirilmiştir.
Eehh istediğim fiyatı verirlerse neden satmayayımki.
Alır yenisini yaparım.
Belki siyahı belki beyazı
Yada süpriz yapar Bravo alır hazırlarım
Bu arada Kırmızıyı kendi aracınız gibi benimsemeniz beni çok mutlu etti.
Teşekkürler
Viva GP
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
Abi araban satılık fiyatda baya baya bi iiymiş walla eder herhaldi bu araba 60.000 ytl yakışır yane puntoya...
Çok tatlı olmuş kazasız belasız inşallah.
abi o bizden bi parça oldu
satıyorsan hayırlı satışlar.. umarım istediin gibi olur.
ama satılırsa bana farlarını wersene Ramo
abi satma ya![]()
Demon Driver|Damien|
Alıcısı olan her araba satılıktır
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım resimleri aldım bizde bu işleri yapıyoruz en kısa zamanda kalıpları hazırlatıp sizlere haber vereceğim arkadaşım arabanda güzel olmuş allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin kapılarırın kalkmasıda 2 000 ytl ye mal oluyor bilginize tekrar görüşmek üzere
femoli hocam!
biraz daha bilgi verir misin işin ile ilgili?
malum, ankaradayız, uğrarız..bir çayını içer konuşuruz![]()
ankara ivedikdeyiz kalıpları hazırlatacam inşallah punto için hazır kalıplar var ama sadece puntonun spor paketinde olan kalıplar karlık misali onlarda güzel ama body kit tarzında değil aracımı daha yapamadım kit yapıldığı zaman görüşlerinize sunacağım puntoyla ilgili bütün aksesuar malzemelerini getirtmeyi düşünüyorum gptr üyelerine özel indirimlerle yakın bir zamanda inşallah adres:merkez sanayi 574 sokak no:31 ivedik organize / ankara tel: 0312 394 15 10 msn: puntocuyum@hotmail.com KEMAL OTO
Konu femoli tarafından (01/02/2007 Saat 11:39 ) değiştirilmiştir.
bu güzel oldu 8O
dükkanına uğrarız abi
araban cok güzel arkadasım ii günlerde kullan
ve red scorpion yuvadan uçuyor ha !
gerçekten de üzücü ama fatihin dediği gibi,
alıcısı olan her araba satılıktır.
tek avuntum bülent gibi bir arkadaşımızın olması.
şunu çok iyi biliyorum ki, bülent mutlaka ama mutlaka yeni bir gp alıp çok daha güzel yeni bir araç yaratacaktır.
saygı ve sevgilerimle.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri