Abi hic 39 unu kullanmadim ama galiba semi silck?
Zamaninda bende cok arastirmistim, epeydirde kullaniyorum 2. Takimim micheline vs nazaran daha cabuk sertlesiyo hamuru cok uzun omurlu degil en buyuk handikapi bu diger bir yandan kumholar zor balon yapiyor.. isitinca guzel tutuniyo ama sizin speclerde ne olur bilemem abi..goruntusu cok iyi yanak tasarimi deseni vs.. Bence yinede arada maddi acidan cok buyuk ucurum yoksa kendini daha cok ispatlmais bir lastik secmeniz daha dogru..
Tayfun'cuğum, bu lastiğin tanesi, 195 TL., diğer malum markalardaki muadilleri ise 400 TL. civarında ve üzerinde. Bu lastiğin net'deki testlerinde, değişik parametrelerde 5 üzerinden 4,2-4,5 not almış olduğunu ve taban deseninin de yüksek performans niteliklerine çok uygun olduğunu gördüm. Yarın lastikleri taktırdıktan sonraki izlenimlerimi de paylaşacağım, umarım düşündüğüm gibidir.![]()
Arkadaşlar, bugün Kumho Ecsta le sport ku 39, 205 45 ZR 17, 2012-46. hafta üretimi yaz lastiklerim takıldı, kuru ve ıslak zemindeki ilk izlenimlerim konfor, yol tutuş, frenaj ve sessizlik açısından son derece olumlu, fiyat-performans-kalite kıyaslaması yönünden edindiğim bilgiler ile uyumlu, tavsiye ederim.![]()
Konu OAGP1960 tarafından (06/04/2013 Saat 02:00 ) değiştirilmiştir. Sebep: İlave.
Abi kazasız belasız
demek bu lastiklerle geleceksin İzmir e![]()
Arkadaşlar, GP Abarth 17'' orijinal jantlar sipariş edildi, geldiğinde t-jet sport orijinal take-off jantlarımı satmayı düşüneceğim.![]()
Bu arada, orijinal GP Abarth jantlar, 17'' çap, 7'' genişlik ve ET 39 ölçülerine, take-off'lar ise, 17'' çap, 6'' genişlik ve ET 46 ölçülerine sahip. Normalde Abarth jantda 215 40 17 lastik kullanılıyor, fakat 205 45 17 de iyi bir alternatif olacaktır. Tabiki, daha sonra da Koni ayarlı amortisörleri düşünmekte fayda var.![]()
Konu OAGP1960 tarafından (07/04/2013 Saat 03:35 ) değiştirilmiştir. Sebep: İlave.
Orkun Abi yine aldın başını gidiyorsun, yakalayanabilene aşkolsun![]()
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
Maşallah giderek daha da güzel oluyor.Yakından göremedik Orkun abi yazın yok mu Abarth la birlikte bu taraflarda tatil planı...
![]()
maşallah abicim ya bende istiyor maliyet kaç para acaba bady kit takımı ??*
Abi'ciğim bahane kabul etmiyoruz ve seni bu yaz mutlaka Antalya'ya bekliyoruz.Evse ev, otel ise otel o kadar emrivaki![]()
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri