Konu omer06 tarafından (12/01/2013 Saat 20:52 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood düzeltildi
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
Allah kaza bela vermesin guzel olmus
maşallah Allah kaza bela vermesin. Bilgisizliğimden soruyorum jantlar orjinal mi? ve ne kadara aldınız acaba
Maşallah güzel araç, pop kit olunca hemen farkediliyor yan çıtalar ile karbon tampon... Spoiler marşpiye vs yapınca tuncay abi ve benimkine iyice benzer ben iyiki yaptırmışım diyorum spoiler ve marşiyeli
Özgürlüğün Yolunu Aç...
kardeşim arabana bayıldım Allah kaza bela vermesin. evo nun en sevdiğim kombinasyonu beyaz artı skydome jantlar falan da harika güle güle kullan.
Maşallah.
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
jant orjinal fiat janti değil dışarıdan aldım göbeklerini değiştirdim fiat logosu taktım . Dynamic jantlarıni Verdim üzerine 900 lira Verdim 16 jant +lastik aldım
sıra da onlar varteşekkürler
teşekkürler daha Iyi leri sizlerin olsun inşallah
Konu omer06 tarafından (12/01/2013 Saat 20:52 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood düzeltildi
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
jantlarına aşık oldumsırıtma ile cuk oturmanın arasındaki çizginin ibretlik bir göstergei adeta
sorması ayıp spor yaylar kac cm?
![]()
konfor olarak çok memnunum orjinal yayı aratmıyor diyebilirim ama ister istemez konfor Azcik da olsa düşüyor sonuçta orjinal yayın sertliğinden daha sert
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri