Allah razı olsun tayfun hocam. aracın tek bir hasarı bile yok. araçta gram macun yokherşeyi geçmişi tertemiz bir araç. yarım yarım tam parça bile değil 3 parça boya var sadece. Farları murat gökdepe hocamın farlarını aldım. o fun farı almış orjinaler boşa çıkmış..sağolsun indirimde yaptı. Bu kız gibi aracın orjinalliğini bozmak istemiyorum. Araç o kadar temizki galerici 23 çalışır benden dedi
.. resimlerde zaten arkadaşımın çalıştığı galerinin arka bahçesinde çekildi. bagaj havuzu ve 3d paspas acil farkındayım
![]()
Konu Ziyaretçi048 tarafından (29/12/2012 Saat 23:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: İmla hatası :)
evet hocam bu aracın konusu bile açıldı.. ben gittim yerinde gördüm sağolsun yakın bir abimin hatırlı dostları sayesinde güzel bir paraya aldımiyikide almışım. 90 lık punto 75 ler gibi hantal değil. motor sesi benzinliden farksız. yüksek devirlerde araba bağırmıyor benzinli gibi uzuyor. ve vites geçişleri zaten bambaşka bir olay. 2 den üçe atarken resmen vites kendini 3. vitese çekiyor
parmakla atıyorum hep
![]()
Hayırlı olsun kardeşim, Güle güle kullan.
maşallah kazasız belasız kullanın hayırlı olsun
Hayırlı olsun abi kazasız belasız inşallah..
hayırlı olsun
Maşallah kazasız belasız![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
valla süper çok beğendim benkazasız belasız
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Hüsamettin araban hayırlı olsun,,Ben çok beğendim.İşin açığu bu 90 beygır ve 6 vıtes olayını bende cok merak ediyorum fakat bendeki dymanıc e de kıyamıyorum..Ama belki denk gelirse bende almak isterim bu tarz bir punto zira full araba kullanma keyfi cok farklı..
Aracın kac km de ?
maşşallah allah kaza bela vermesin güle güle kullan iyi günlerde..
Hayırlı olsun.
Vaaay abicim hayalimdeki puntoyu almışsın resmen be skydome iç kırmızı döşeme 6 vites 90 hpbahsi geçtiydi bu arabanın konusu gerçekten çok güzel ve temiz bi araca benziyor kazasız belasız kullanman dileğiyle uzun seneler binersin artık çok sevindim adına
![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
maşallah nazar değmesin
güzel araçmış gerçekten
güle güle kullanın
bu subwoofer ayrıyetten bulunuyor mu acaba?
sağol birkanım.. sorma yav.denk geldi işte.. bir haftada 1000 kmden fazla yol yaptım doyanamadım hala en ufak boşlukta gezmeye çıkıyorum.çok zevkli bu arabafarlarıda değiştirdim cillop gibi oldu .. araçta macun bile yok yarım yarım 3 parçada lokal boya var hepsi o.. eskiden araba kazalı olsa ne olur olmasa ne olur derdim ama oynanmamış arabanın tadı gerçekten başka..
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri