Aybike, elini çabuk tutup "mango turuncu" alsaydın, dilediğin gibi sükse yapardın! Çok az var!![]()
hayda sahde pılakayla ne ısın var sımdı hee benden kacacanı sanıyosan yanılıyosun hanfendı sen benım gp kacamazsın ona goree bıde bızım buralardansın sakın ha bak bı gorım alalh vere senın benı gorupde bakmanla yetınemm gelerım yanına ona gore saka bıyanada bu boyatma ısı kafama yatmıyo degıl hanı aybıke guzel olur yanee bıde bılıyosun bızım bu ıstanbulda fazla oldugu ıcın fark gercekten sart yane nedersın ıkımızınkınıde aynı yapalım sen gercı benım yaptıklarımı beyenmıyosun ama senın ıstedıgın gıbı yaparız sadece ıstekelrını belırtt .ok
Aybike, elini çabuk tutup "mango turuncu" alsaydın, dilediğin gibi sükse yapardın! Çok az var!![]()
Hayırlı olsun Orhan güzel olmuş bu renge krom ızgara yakışıyo ama stoplar hemen hemen arabayla aynı renk olduğu için kırmızı araçta kaybolup gidiyo sanki hiç stop yokmuş gibi bu pek hoş değil tabi zevk meselesiAyrıca burda ağır bir geyik dönüyo sanırım şu boyama yada krom kaplama işi lütfen şaka diyin bana arabistandamıyız
(Bu arada benim plaka hakkaten sahte
)
ewet haklısınya bunu nıye dusunmemıskı gercı kırmızı aybıkeye cok yaksıyoda o bıraz aramızda kalsın kıskanc cekemıyo baska kımızı gp lerı hep kendınınkı en guzelı olsun ıstıyoo ama benımkı onun kırmızısından daha guzel catla aybıkee kendısınde bırzat gordu arabamı bılıyoo benı bıle dıkızlemıss ....
öncelıkle cok tsk ederım dedıgın gıbı zevk meselesı ben sevdımbe abı olsunbununla bıraz ıdare edelım letlı takıcam ıslalalh bıde burdakı aslında gercek bı olay konsuyoz aybıke rengını sevmıyo degısıklık yapmak ıstıyo farklı olsun dıyı onun uzerıne konsuyoduk ...aybıkenın fıkrı oda bı zevk arabıstandakı bence hos ama tabı gp nasıl durur merak konusuçç
Konu Linos tarafından (18/09/2007 Saat 02:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
al işte tam sana göre
https://forum.grandepuntotr.com/gene...mbe-punto.html
aybıke bak snin için neler buluyolar yaa site seferber olmusbee senın ıcın ne dıyım hayırlıolsun fark istıyodun alsan fark penbış işte tam senlık valla sanada yakırsır hanıı.
güle güle kullan abii
Oldum olası GP lerde bu tür ön panjura karşıyım.
Gerçekte A3 özentisi gibi oluyor.
Ama zevk senin keyif senin.
İyi günlerde kullan.
(Stoplarda oynama yapmasaydın keşke)
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
bülente abı ben onun boyanmasını audı dıyılde benım beyenmen dıye bılrız hosuma gıdıyo gercekten syoplara gelınce bı karartma calısması yaptık ama acıkcası benımde ıcıme sınmedı sımdı dıyorumkı kırmızı olduguna gore mat kırmızı sence nasıl olurrr .abii
çok super olmuş ön ızgara çerçevesi çok yakışmış
burası gp forumu ne ısı war kardesım burda a3 un.Pp .) hayırlı olsun kardesım...
öndeki nikelaj çerçeve arabanın olması gereken cazibesini kaldırmış bence! sporun üstünde klasik çizgi! bu GP doğasına uymamış! stoplar idare eder olmuş!![]()
Bence bizim arabaları en güzel gösteren arabanın ön yüzü.Orjinal görüntüsünü hiç birşeye degişmem.Bu da benim fikrim.
herkesin görüsüne saygıı...
değişik olmuş , sevdiyeseniz güle güle binin. ama ben orijinalciyim
bu arada komple renk değiştirmek teknik ve yasal olarak mümkündür. iyi bir işcilik için 2000 ytyi gözden çıkartmanız gerek , ayrıca ruhsat yenilemesi ve ruhsat alırken yapılacak fenni muayene içinde 200 ytl masraf gerekir.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
onlara gerek yok zaten bızım amcımız komple boyatmak degıl gorsel olarak fodifiye yapabılemk herkesınde kendı zevkıne gore yapar yada yapmaz kendı sahsı fıkrıdır kımse o fıkre zıt gıdemezz bende arabama ıstedıgım yaksıtıgını dusundugun herseyı yapmakta ozgurum yapıcamda sonuna kadar beyenılır veya beyenılmez dımı ama orjınal benım pel hosuma gıtmıyuo acıkcası uzerınde oyanmak bana daha zevklı gelıyoo bunuda yapıyorum yapıcakalrımda varr ..
bende bu yuzden modıfıyenın guzelı cırkını olmaz dıorm ..kardesım modıkasyon degisimse bu degisimin standartı olur mu ?! sana gore guzel gelen bana gore dııl belkı... sen ıyı yorumlarada tsk et kotu yorumlarada. kafana gore yap sonucta baskası ıcın mı yapıosn kendın ıcın mı ? skydome da yaptırıorm sırf bızım olmaz dıyenlere ınat cok pıs gaza geldım yıne bak .) celık bar atırrm yanlara. takla kafesını yapabılıorsa onuda yaparlar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri