Hoşgeldiniz..Yeni aracınız hayılı olsun..
Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin..
Bu arada multijet yazacağınıza starjet yazmışsınız yazınızın sonunda
Konuya ilk mesajı yazan arkadaşta onu demek istedi sanırım ama siz yanlış anladınız.
bende yaklaşık 2 yıl önce starjetten bravoya terfi ettim. Starjette güzel arabaydı gitmiyordu ama konforlu ve donanımlı bir araçtı..
BY Turbo SPORT 150 HP
2 yıl bayağı zaman demek.Forumda yazılanlar da bir nevi bellli bir zaman geçtikten sonra okunduğunda anı değeri kazanıyor.Tekrar hoşgeldiniz.Aracınız hayırlı olsun.
Bravo terfisi çok isabetli bir kararHayırlı olsun kazasız belasız sürüşler..
Sizinle kapışmak isterdim![]()
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, Üstad eski aracımla geçirdiğim en son trafik kazasından sonra malesef ayağım artık çok fazla gaza yüklenemez oldu ve anladım ki hızlı yaşamak için sanırım biraz yaşlanmışımonun için üstad bütün yollar senin ben seni arkandan takip ederim edebildiğim kadar
![]()
Sezgin abi biz seninle Karabağlar İş bankasının orda denk geldik. Sen arabayı benimkinin arkasına koymuşsun mağazaya girip rica etmiştim senden çekebilir misin diye. Sonra dedim ben bu adamı tanıyorum bi yerden ama, meğer burdanmış![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
vallahi canaynı gün aynı düşünceler içindeydim bende nasıl düşündüm, düşündüm nerden tanıyorum diye ama
) uzun zaman olmuş be can
benim mekan belli bir gün uğrada bir şeyler içelim yiyelim be kardeşim
)
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
hayırlı olsun! aklımda kalan arabalardan biridir beyaz bravo mjet sports style+skydome
teşekkürler şafak'çım iyi dileklerin için, skydome'yi bende çok isterdim ama nasip işte iyi bir 2. el denk geldi her yönü ile muayyer ve iyi bir fiyata skydome'yi düşünmek bile istemedim bakalım nasip bundan sonraki aracımda mutlaka olacak ama cam tavan![]()
Abim tekrar hayırlısı olsun kazasız belasız tek fotoyla olmaz bigün ayarlayalımda hava güzelken prof foto çekeyim![]()
ilk defa bir bravu begendim diye bilirim
Hayırlı Olsun ... yakıt gayet iyi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri