araba basık ama jantlar bomuş daha farklı bir jant olsa daha güzel durur bence.kazasız belasız
Güncel Resimler...
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Konu DG0006 tarafından (06/03/2013 Saat 01:09 ) değiştirilmiştir.
araba basık ama jantlar bomuş daha farklı bir jant olsa daha güzel durur bence.kazasız belasız
yay kac cm? Birde jant lastik ebatı ne ?
maşallah. çok güzel.
kazasız belasız
Haklısınız Bi Alacak Karşılıgında Aldıgım İçin Seçme Şansım Olmadı Yoksa Daha İyi Bi Jant Olabilirdi..Sağolun Bu arada..
Orj Yaylara Pires Yaptırıp Sadece Önlere Amortisör Yaptırdım...Lastik Ebastı 185-55-15 tir..
çok sağolun cümlemize kazasız belasız
Aracı Satmaktan Vazgeçtikten Sonra Yazında Gelmesi Nedeniyle Pasta Cila Yapıp Yaza Hazırladık...
Uploaded ImageShack.us
Mağşallah çok güzel olmuş
Maşallah..
GÜNCEL HALİMİZ)
Uploaded ImageShack.us
allah kaza bela vermesin maşallah
t-jet jantı çok yakışmış maşallah![]()
t-jet janti 10/10 yakışmış.... Maşallah![]()
Mağşallah çok güzel olmuş jantlar sıfır mı
Teşekkürederim cümlemize allah kaza bela vermesin
Teşekkür ederim Aldıgım Adam Bravonun Sport Modeli Dedi Ama Bende Anlamadım Tam Olarak Bravolara Bakıyorum Böle Bi Jant Yok Demekki T-JET Jantıymış
Teşekkürederim![]()
Gayet temiz duruyo burdanjantlar fiyat olarak ne kadar acaba bi mahsuruyoksa bende almayı düşünüyorumda ondan sordum
Bazen Çok Gözüme Batıyo Bazen Hiç Batmıyo TUAF BişiBen Jant Lastik 500 Liraya Aldım Bana Baya Uygun Geldi Fiyatı Benim Korkum Çamurluklardan Dışarı Çıkmasaydı Çıkıcak GiBİ Geliyodu Kime Sorsam Çıkar Dedi Bende İçimi Rahatlatmak Denemedik Dememek İçin Gittim Denedim Ve Çokta İyi Oldu
Lastik Ölçüsüde 215/45/17
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri