Maşallah hayırlı olsun aracınız iyi günlerde kullanın![]()
Maşallah hayırlı olsun aracınız iyi günlerde kullanın![]()
Hafta Sonu Sefası
Uploaded ImageShack.us
Güle güle kullanın kazasız belasız sürüşler.
Bodrumdan kuleliye selamlar
Sent my iPad 2 using HD
Araç,sahibinin kişiliğini yansıtır. Gerisi size kalmış
Fiat'a mail olarak gönderseniz grande punto reklamlarında kullanılır valla resimler baya profesyonel( evo çıkmasaydı reklam fotoğrafı konusunda ciddiydim )
M.K.ATATÜRK
Kazasız beelasız kullanın bi içim su araba.. renk harika![]()
M.K.ATATÜRK
Maşallah parlıyo..
arabayı hergün görüyorum ama aykutu göremiyorum bir zamet kardeşim kendi resminide ekle
maşallah arabada fotoğrafta çok güzel, kazasız belasız..
çok teşekkür ederim
walla bende senin arabanı hep görüyorum ama seni hiç göremiyorum işyerinde oldugum için resim şuan yok ama özelden msj atıyorum sana..
Teşekkür ederim
Teşekkürederim abi
eyw çok sagol kardeşim![]()
Allah kaza bela ceza nasp etesin kardeşim kaportana taş sıçramasın, yakıtın hiç tükenmesin, trafiğe denk gelmeyesin, elektrik aksamından sorun yaşamayasın inşaallah![]()
Hayat 5.500 devirden sonra başlar....
135
├┼┼╕
246 R
Hayırlı uğurlu olsun güzel araç gerçekten![]()
gider kardeşim gider![]()
zira aracın değerini bil
benim açtığım konu var fırat otoyla alakalı gözüne çarpmıştır belki o olaydan sonra aracımdan çok soğudum keyifle binemiodum olayın olduğu günden beride aracı yıkamaya dahi sokmadım. dün bi arkadaş aldı gidip yıkattırmış temizletmiş bakım yapmış biraz aracın önünden 4 kere geçmeme rağmen sokakta araç aradımyani bakmazsan dağ bakarsan bağ olur kardeşim
![]()
Hayat 5.500 devirden sonra başlar....
135
├┼┼╕
246 R
Çok Dogru Söyledin Abi Bu Arabanın İlk Aldıgımdaki Resmini Çekmedim Çekseydim Öncesi Sonrası Yapardık Ama Şukadar Söleyeyim Kaportaya Elini Sür Sanki Plaastige Sürüyomuşsun Gibi Haşır Huşur ses çıkıyodu, Arabanın Noterden Satışını Aldım Direk Boyacıya Gidip Arabayı Komple Boyaya Vercektim arkadaş Getir Bi Bakım Ben Kil Pasta Cila Kurtarır Belki Dedi Saat 1 gibi Çocuga Bırakıp İşyerine Gittim Akşam7 de işten Çıktım Arkdaşın Yanına Gittim Hala Ugraşıyodu O yetmezmiş Gibi Akşam 10na kadar beraber Ugraştık Ama Sonucu Görünce Degdigine İnanıp Birer Kahveyi Hakettigimizi Düşündüksonrasında tabi ufak tefek boyaları oldu..
Fırat Otoyla İligili Ne Problem Yaşadın Bilmiyorum Abi Ama Ben Doguş Otoyla Büyük Bi Sorun Yaşadım Ogünden Sonra Hiç Bi arabam Yetkili Servis Yüzü Görmedi Sanayide Daha İşinin Ehli Ustalarımız Var![]()
Maşallah..Güzel araç..Plakada özel plaka gibi denk gelmiş...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri