Alıntı kso021 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Plakanın başında bide "B" olsa tam siyah-beyaz olacakmış...
Maşallah abi kazasız belasız...
Kadirciğim var aslında kalemi aldım ben yazdım

Alıntı ahmet4646 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aracınız çok güzel güle güle kullanın bu aracın teknik verilerini paylaşa bilir misiniz.Donanım olarak ta bilgilendirirseniz sevinirim...
stok hali yani fabrika çıkışı 135 bg 206 newton torka sahip bir araç abartın motoru ile tek farkı turbosu oda yolda haftaya takarım ozaman 170 bg olacak donanım olarak 7 airbag ,hifi müzik sistemi,5 ileri vites , bel desteği , asr,esp,hillholder,hız sabitleme,spor paket,deri döşeme, vallaha bir ton özellik var hangisini yazayımki unutuyorum sen şöyle hayal et Türkiyedeki puntoların en dolusunun deri döşemeli olanı böyle daha iyi açıklanır

Alıntı Bolu_Beyi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Farklı olmak nasıl bir duygu abi Allah kaza bela vermesin...
farklı olmak gibi hiç bir zaman tutkum olmadı bazen bunaltıyor bile yabancı bir yere park et geri döndüğünde başında bir ton adam ve araçla ilgili sorulara cevap ver birde işin varsa ukala ve kendini beğenmiş olup çıkarsın

Alıntı segin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
abi içinide çek biraz walla canlı görmek istiyorum bi izmir yapsan da bi uzun yol daha yapsan maşallah abi allah kaza bela vermesin. merak ettiğim bişey var abi ön taraftaki abarth logo kısmı nikelajdı sanırım araç sportken şimdi abarthın kini takmışsın, bu ürün daha önce aldığın setin içindemi geldi yoksa daha sonramı getirttin?
daha sonra getirttik set olarak getirtemedikki zaten parça parça getirtip duruyoruz.