Güzel durdu abi maşallahMert e de söyledim sizin aracada benim aracada jantlar yakıştı diye
Güle güle kullanalım abicim
Birde abi elinde fun marşpiyelleri varmı halen?
Güzel durdu abi maşallahMert e de söyledim sizin aracada benim aracada jantlar yakıştı diye
Güle güle kullanalım abicim
Birde abi elinde fun marşpiyelleri varmı halen?
Kunt Abinin de dediği gibi NFS candırBen niyeyse bu janta bayılıyorum...Güle güle kullan Murat Hocam...Sana ve forumdaki bütün arkadaşlara kaza bela gelmesin İnşallah... Sana bir sorum var; benim evo 75 bg. ve ben de 17'' jant düşündüm ama fazla yakar dediler. Sen ne dersin tüketimi çok etkiler mi ya da çok hantallaşır mı?
Maşallah çok güzel olmuş.
sağol kardeşim benim tanışmak kısmet olmadı ama kardeşimle tanıştın. marşbiyel her daim var sen iste yeterki.
sağol aziz hocam görüşemedik uzun zaman oldu. bu soruya en güzel cevabı mr. freze verecektik şun 75 aracında 17 nfs jantlarıyla dolaşıyor. görüğüm kadarıyla hayatından memnun
sağolasın mehmet hocam![]()
bugün sabahtan beri 50 km yol yaptım yol tutuşu gayet iyi frenleme mesafesi çok iyi .(özellikle denedim) bazı arkadaşlar içeri çok lastik sesi alıyor demişti. ben hiç rahatsız olmadım. petlas benim 2 seferdir utandırmadı. alacak arkadaşlar hiç düşünmeden alabilir. %1000000 tavsiye ederim.
Evo yoktu bende ama Grande Punto vardı.. 205/40/17 lastikler. Araç 90 HP 6 ileri..
17 jantlar ile çıktığım uzun yolda bir depo ( 42 litre ) mazot ile 658 kilometrede kaldım. İstanbuldan Gerede otoban çıkışına kadar ortalama hızım 120 - 150 arasıydı.. Arada 170 - 180'de oldu sakaryada yol boştu
Ondan sonra 90 - 110 arası gidiş geliş yollar..
Açıkçası performansıda biraz etkiliyor araç güçlü olmadığında dahada bi fark ediliyor..
Ama o görüntüye değer bence
![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
saol birkan verdiğin bilgiler benim için çok değerli, ancak benim şehir içinde daha fazla zaman geçirdiğimi düşündüğüm de görüntüden çok ekonomi daha fazla ağır bastı...umarım bir gün ekonomik durumlarımız hepimizin daha iyi olur da hayalini kurduğumuz arabalar da rahat rahat gezeriz
Ne demek abicim.. Sormak istediğiniz başka soru varsa zevkle yanıtlarım.Bu mavi araç şehir içi bu jantlarla 7,5 - 8 litre yakıyordu istanbulda. Arada trafiğe girdiğimde oluyordu ama aşırı bir trafik değildi.
Deneme amaçlı lastikleri değişceğim zaman bi kaç gün 15 jant ve lastikle gezdim. Şehir içi tüketimim 5,7 - 6 litre civarına düştü ve performans belirgin bir şekilde arttı.
Konfor, performans ve tüketim olarak orjinal her zaman iyidir. Yol tutuş istiyorsanız lastiğinizi ufak bir miktar genişletirsiniz yay takarsınız ama 4 lastiğe yaya verdiğiniz paraya değmez. Para verecekseniz 17 janta geçerken vermeniz daha mantıklı olurZaten 17 jantla yayla konforu unutun.. Altı sürtecek mi falan filan korkusu oluyor. Her çukuru hissediyorsunuz kütük gibi oluyor araç.
Annemde bel fıtığı var kadıncağız arabaya binmek istemiyodu
Görünüm isteniyorsa bunlara katlanılacak tabi ama dediğim gibi performans tüketim için orjinal her zaman iyidir. He ama düşünürseniz 16 güzel jantlarda var, 17'e nazaran performansı ve tüketimi daha iyidir.
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri