Eywallah abicim haklısın bu tarz aracları korumak temız tutmak zor tabıkı hepsı gecsin onemlı olan temız tutmak bu arada benı yanlıs anlamayasın :) performansta merak konusu oluo o yuzden dıdım :)
Printable View
Eywallah abicim haklısın bu tarz aracları korumak temız tutmak zor tabıkı hepsı gecsin onemlı olan temız tutmak bu arada benı yanlıs anlamayasın :) performansta merak konusu oluo o yuzden dıdım :)
Bu araba Türkiye'ye getirilse fiat'a bir zararı mı oluyor anlamış değilim. Kardeşim madem getirmiyorsun sipariş eden olursa getir en azından 3-5 fazla iste ama getir yinede yılda elbet bir kaç kişi sipariş verecektir. Anlamıyorum fiata niye getirmiyorlar, getirmemelerinde mantıklı bir neden söylesin bana bilen birisi lütfen.. böyle inat bir firma olur mu yav :(
Forumu görüyorum ve niye getirmediklerini net anlıyorum. Fiatada hak veriyorum.
Forumun abi meşhur lafları varya? "Abi çok istiyorum alıcam " Tamam satıyorum dediğinde ortalarda olmaz :) O hesap burada yazıp çiziyorlar. Birşey alırken kılı kırk yarıyorlar abarth araba getirse 1 elin parmağını geçmez bu forumdan alan. "puntoya 60 milyörmü verülür hölölöl diye" Ama sırf alman diye 60bin verirler polo gti ya.
Kazasız belasız binin çok güzel , göz alıcı... hayırlı günler
maşallah çok güzel araç kazasız belasız sürüşler