Çok güzel, maşallah..
Printable View
Çok güzel, maşallah..
Evo abarth diye ısrar ediyordu grubun yöneticileri bizde karşı çıkınca kavga çıktı kaldırdılar resmi yada üyelere özel gibi bişey yaptılar :)
Abi araç fabrikada dururken, çalışan yada öyle birisi çekmiş koymuş.
Evet bu grup :)
Forumda konu açılmıştı (sanırım Ömer açmıştı) olayla ilgili.
edit buldum konusunu: https://forum.grandepuntotr.com/abar...abarthmis.html
canavar maşallah .. kazasız belasız sürüşler abi..
Araç pırıl pırıl ve harika :)
Gözümle görmüş biri olarak bu yorumu yapabilirim..
Bu ne yaaa buna arabamı denir be hiç güzel değil bence.. Abovvv ne kıskandım yaa.. :):):) Maşallah diyorum abi allah kazasız belasız bindirsin fevkaladenin de fevkinde derlerye o biçim arabaya bi kaç bişiler takacaktım yemin ederim tüm hevesim gitti böyle olmadıktan sonra :P
Hey maşallah hayırlı ugurlu olsun tek olmak bu olsa gerek tüm forum üyeleri için otobanda bide bizim için sıkın makinayı :D
Abi hayırlı olsun çok geç gördüm konuyu :)
Resminde görüyordum ama hiç plakaya falan bakmıyordum yurt dışında diye aracı.
Dehşet birşey yaa :)
Merak ettiğim konu kasko ve sigorta işi nasıl oldu?
O iş çok karışık işte abi birde deli gibi bir ücret çıkartırlar kasko firmaları.
Yapabilseler gam değil
Çok iyi allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin maşallah.
allah kaza bela vermesin cok yakısıklı valla
abi ne yaptın yaa valla puntodan soguttun bizi :) ki senın kı evoysa bizim ki ne laa bunun yanında :) yorumlar gercekten az bıle kalmıs Masaallah Allah kaza bela vermesın gule gule klullanman dılegıyle ;)
aynadaki ve gövdedeki stickerlar hariç on numara..
kazasız belasız inş..
Abıcım evlatlık alırmısın benı ama puntonu ben surcem :)
foruma bayadir girmemistim.. gozumden kacmis.. ama harika bir arac masallah.. kazasiz belasi guzel gunlerde kullanin
semahhattın abıcım aracın hayırlı olsun guzel bı arac .bu arada benım bıldıgım t jet bos bı arac deıl denemeden kesın konusmamak lazım derım ****