abi allah kaza bela vermesin ağız tadıyla binmeyi nasip etsin maşallah süper olmuş.jantlara bitiyorum zaten jantların maliyeti nekadar abi bi sakıncası yoksa söyleyebilirmisin cok istiyorum bu jantlardanda?
Türkiye'de tek dedikleri bu olsa gerek. Maşallah çok güzel araç. İyi günlerde, keyifli sürüşler dileğiyle...
Oz Büyücüsü
bey aracınız çok güzelmiş.
forumda gözü kalmayan kimse kalmamıştır sanırım.
ALLAH nazardan korusun. iyi günlerde güle güle kullanın inşaALLAH.
MAŞAALLAH, TU TU TU TU TUU, 41 KERE MAŞAALLAH NAZAR DEĞMESİN...
Videodaki diyaloğa bakın koptum
- Fiat punto evonun diğer bir özelliğide kişileştirme mevcut biraz bilgi alabilirmiyiz ?
.. Stickerlardan, jantlara, marşpiyellere, egzos uçlarına, anahtar kaplarına kadar evo size kişileştirme özelliği tanıyor![]()
Ne yani şahinde yapamıyonmu o kişileştirmeleri![]()
koptum kadınların diyaloglara
hayırlı olsun abi maşallahı var.
bu jantlar 17 galiba, ve yay da var...
41 kere masaallah.. abi kazasız belasız güzel günlerde kullan.. bodykitle tektin şimdi herşeyiyle tr de tek olmuşsun..satarken haber ver
HTC Sensation Z710e cihazımdan gönderildi
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
abi ben bu arabaya 4-5 fotoğrafla doyamadım sen bir 20- 30 daha ekle![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
[Araç 2010 yılı OUTOSHOW fuarı için getirilmiş bir araç fabrika tarafından satışa çıkarıldığı anda aldım ve tr de başka eşi yok hatta italyadada deri döşeme olarak üretilen ender araçlardan.malesef sipariş veremezsiniz.400 km oldu ortalama şehir içi şuan 8 lt.rahat durursanız tahminim 5 lt civarına iner ama durmazsanız 16 lt yide bulur.Ayrıca abart kiti ve jantları diğer aracımdan sökerek buna taktım.İnşallah daha iyisi sizinde olur.
Siz de bundan önce lacivert G.Punto mu vardı? Abarth paketli..(özel sipariş)
son nokta dedikleri bu olsa gerek
gerçekten tek kelimeyle mükemmel
kazasız belasız
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri