Serdar Ortaç diyorum başka bir şey demiyorum "Yorum Yok"Tek söylenecek söz koca bir maşallahhhh...
Özgürlüğün Yolunu Aç...
O lugat'a uyup uymama konusunda kararsızım, "araba çabuk yıpranır", "iyice sertleşir", "sağı solu dökülür" diyen bile var. Ayrıca jantları beğenmenize sevindim, çok kollu PDW marka vardı, tamam güzel jant ama heryer bu jantdan kaynıyor. Ve ağırlık kalite gibi etkenler bizi aez ye sürükledi.
Teşekkürler, çok sağ olun...
maşallah kazasız belasız
maşallah allah kaza bela vermesin
Araç güzel hella apaçi işi![]()
Philips Extreme Vision ı gittigidiyordan 58TL ye aldım kargo dahil. Geçen cuma takıp uzun yola gittim. Kısalarda gayet başarılı. Uzunlardada baya uzun mesafeyi aydınlatıyor. Tavsiye ederim ben memnun kaldım.
Diamond vision için yağmurlu havada çok iyi değil dediklerini okumuştum forumda bir yerde.
tam anlamıyla kızları etkiler bu araba, ama ümraniye tayfası kızlarını..
Ondan vazgeçtik zaten
Dostum link'i benimle paylaşabilirsen çok mutlu olurum. Bende satın almak istiyorum. Kendin taktın sanırım, önceki aracımda kendim takmıştım ama hiç puntonun far ampulünü çıkartıp takmadım çok zor birşey yoktur diye umut ediyorum, bu konuda bana destek olursanız çok sevinirim
Öyle bir amacımız yok çok şükür, ama ne demek istediğinizi anlayamadım. Yine de yorumunuz için teşekkürler.
Philips H4 Xtreme Vision % 100 Daha Fazla I??k 8 GittiGidiyor'da 60146156
Ben buradan aldım. gg de arama yaptırın belki daha uygun fiyata listelenenler vardır bilemiyorum. Modacar'dan alıp gönderiyorlar.
Söküp takılma işlemi 5dk kadar sürüyor. Kaputu açınca farların arkasında nutella kavanoz kapağı büyüklüğünde siyah kapaklar var onları çekince geliyor zaten. sonrasında soket var soketi çıkartıp ampülü çevirerek cıkartıyorsunuz. Ampüllerin metal gövdelerinde 3 adet tırnak var oraları yuvalara oturtup çevirmeniz gerekli.
Tavsiyem özellikle cam kısımlara elinizin temas etmemesi. Bunun için eldiven takabilirsiniz.
Bu arada ben kendim yapmadım bi kontrol için aracı servise götürmüştüm orda rica ettim taktılar hemen. Birde araç kullanma kılavuzunda yazıyor olması lazım.
Sarıdan beyaza doğru kaçıyor. İkisinin ortası diyebilirim.
2 ile GT-I9100 cihazımdan gönderildi
For the Horde!
sıcak sılıkon yada salam cıftaraflı bantla olabılır yapıstırma işi
Resimler eklendi, yay montajını henüz vakit bulup yaptıramadım, kışlıklara geçeceğim acaba hiç yaptırmasam mı ne dersiniz?
Öyle olursa bir daha ki lastik değişimine kalır montaj artık..
Tam bir resim çekme sanaatı işte 10 üzerinden 10 veriyorum süper resimler kardeş gerçekten hayran kaldım...
Maaşallah. Ben yeni gördüm....
Maşallah araç güzel. Kazasız belasız
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Maşallah. En çok Türk Bayraklı olanı beğendim![]()
Oz Büyücüsü
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri