Koray cruze lipi takıldığını duymuştum puntolara. Çok merak ediyorum nasıl duruyor sana zahmet yakından bşr foto koysana.
Koray cruze lipi takıldığını duymuştum puntolara. Çok merak ediyorum nasıl duruyor sana zahmet yakından bşr foto koysana.
Yarın falan çekip ekleyeceğim bir türlü çekme fırsatı bulamadım yakından. Punto lara uyan ve ucuza mal olan Cruze lip iydi o yüzden onu tercih ettim ben cuk oturuyoOnu da gidip 0 ını değil temiz bir cruze çıkma tampon buldum ondan söktüm. Kenarlardan 2 şer parmak çıkıntı kalıyo sadece onu da kesmesi kolay. Tavsiye ederim montajı da kolay.
Buyrun ;
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Cruze ların başka lipi var mı? Bugün yolda biraz dikkat ettim pololardaki gibi öne doğru çıkıntılı olanlardan gördüm. Birde arkadaşlar aracım siyah bu lipten alıp griye boyatsam nasıl durur? Boya dökülme yapar mı? Ne ile boyatmak lazım. Şimdiden cevaplar ve öneriler için teşekkürler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri