tek kapı skydome şunu evo da başaramadıkaracınız çok iddialı çok farklı ve çok güzel kazasız belasız kullanın
![]()
Çok güzel araç allah kaza bela vermesin..
tek kapı skydome şunu evo da başaramadıkaracınız çok iddialı çok farklı ve çok güzel kazasız belasız kullanın
![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
değişik bi araç gerçekten satma sebebin ney sahibiden.comda gördüm ilanını
Çok Güzel Araç Allah Nazardan Sakınsın....
İlk önce sahibinden de görmüştüm ve merak etmiştim acaba forumdan mı diye, baktım sticker da yok değildir dedim ama forumdan olduğuna sevindim.. böyle müthiş araçları aramızda görmekten mutluluk duyarız...
Fiat Punto Grande 1.4 Starjet Dynamic 2006 Model 27.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 92217709
güzel araç
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
maşallah çok iddaalı.. özellikle arka tamponu çok beğendim..![]()
istemedende olsa içimden gelmesede araç satılıktır bilginize
4 kapılı bir araç gerekli lazım olduğu için satıyorum araçta bir sorun bir sıkıntı yoktur
hayırlısı olsun![]()
Ben görmemiştim daha önce aracı güzelll gayet güzellliyi günlerde kullanın maşallah farklı olmak iyidir
satılıyomuş gerçi hayırlı satışlar olsun
Maşallaahh..
Kaputu kim uzattıysa çok iyi işçilik çıkartmış eline sağlık ustanın.Allah kaza bela vermesin
1.3 Mjet 95 hp Lounge Esp+S&S+Skydome+Karbeyaz
masallah cok guzel bi arac
üzerinden S4 ile gönderildi okan atak saygilarimla
Maşallah güzel araç ama bana body kit biraz abartılı geldiÖzellikle kaput uzatma çok iyi ama. Bu arada ben de Samsun 'luyum
![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Çok güzel araç Allah kaza bela vermesin maşallah
IPhone cihazımdan aracılığıyla gönderildi.
2008 Grande Punto 1.3 Multijet Active 75hp
far kaşı hariç hepsi çok iyi özellikle body kit e bayıldım
Siz beğeniyorsanız diğer bakışlar önemsiz,sorun yokKazasız belasız nazar değmesin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri