sağolun arkadaşlar ama jantları taktığım gün araçla kaza yapıldı ve araç şuanda tamirde taminen 1 ay sonra cıkacak![]()
güle güle kullan kazasız belasız
sağolun arkadaşlar ama jantları taktığım gün araçla kaza yapıldı ve araç şuanda tamirde taminen 1 ay sonra cıkacak![]()
gecmıs olsun...once sızde sora arabada onemlı bısy yok ınsallah.durumunuz nasıl?
ŜĘŔĎÅŖ
allah şükür bende birşey yok ama arabada 4 bin ytllik masraf cıktı bu arabaların kaportaları beş para etmez arkadaşlar..
geçmiş olsun toprağım senin sağlığında bişey yokya gerisini boşver
abi araban çok şekil olmuş yaw
kazasız belasız kullan
tebrikler güzel mod
gayet şık olmuş kazasız belasız bınersın inşallah yanlız jantları kaca aldın sorabılırmıyım ?
kazasız belasız..
teşekkürler jantlar lastiklerle beraber 2.450 ytl aldım Lastikler f1 lastiği tanesi 465 ytl civarı
lastik ebatları nedir? hangi marka?
Goodyear 215 / 40 Z R17 TL F1 GSD2 GOD
jantlar 16 gibi gözüküyor, yay lazım arabaya sanırım yay olursa jantlar kendini gösterecektir
Jantlar arabaya ağır gelior aldığıma pişman oldum kone sport amorsitör aldım bu janları satıp 15 veya 16 alınca taktıracağım arabayı çok yoruyor..
bende yay konusuna katılıyorum..arabaguzel(ama bana gore abartılı tabı zevk meselesı)herseyı yapmıs gıbı gorunuosun kı en onemlı yay la baslar bana gore yay+jant+lastık sonra dıger modıfıkasyon.dıceksınkı rahat olmaz yay olunca sert olur dogru soyluosun ee bende onun ıcın sade ve sık dıorum ya![]()
güle güle kullan hayırlı günlerde güzel olmuş..
Konu şekerlioğlu tarafından (30/07/2007 Saat 20:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: hatalı
linki vermeden yalnızca resimleri nasıl gösterebilirim bu konuda yardımcı olabilirmisiniz,teşekkürler
Konu şekerlioğlu tarafından (30/07/2007 Saat 20:15 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri