Tekrar hoşgeldin Ertuğ, seni izlemek keyifli olacak.Kazasız belasız günler diliyorum.
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
ustam maaşallah nazar değmesin.. ne yakıyor bu erkek gırtlaktan![]()
Konu serkanceber tarafından (09/12/2013 Saat 17:32 ) değiştirilmiştir.
öncelikle hayırlı olsun allah kaza bela vermesinaldığınız araç düzce ilindeki araçmı acaba merak ettim.
Saygılar.
Plakamizida degistirdik 06 GTR 52 bugun araci yikatinca yeni konudan paylasim yapicam..tesekkurler herkese elimden geldigince aracla ilgili calismalarimi sizlerle paylasacagim.
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
hayırlı olsun beklıyoruz aracın resımlerını
Ertuğ şu yeni oyuncağın fotolarını koy artık yahu
Hayırlısı olsun kardeşim kazasız belasız.
Tjet candır can.
parçalarımızı ufak tefek topluyoruz şimdiden =) öncelikle aracın dış görünümünde ufak değişiklikler yapıyoruz(cam filmi-Amerikan park-yazı iptalleri-amblemler vs) Bahar ayında inşallah topladığımız motor ve yürüyen aksam parçalarınıda montajlamaya başlıyacağız(turbo-egzoz sistemi-cooler-yay-spacer vs) Konfor sebebiyle kış bitimine kadar yay takmıycam araca maalesef biraz yüksek gezicez =)
İyi dilekleri için herkese teşekkürler =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
aracın resımlerını beklıyoruz![]()
Hoşgeldin tekrar
tjet in tadını almısız bir kere ...
hayırlı olsun ertug hadi bakalim=)
Aşkkk aşkkkkk)
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
İş nedeniyle pek ankarada bulunamıyorum fakat en orijinal haliyle tadımlık birkaç fotoğraf yükleyeyim şimdilik =) Malum kış günleri biraz geçsin aracı istediğim hale getirip yeni konu açıp oradan paylaşıma devam edeceğim..Bu arada ben şehirdışındayken sipariş ettiğimiz parçalarımızın ufak bi kısmı gelmiş durumda =) İyi dilekleri için herkese teşekkürler..
![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Kime niyet kime kısmetdüzcede ki araç bu araca bizzat baktırmıştım nasip değilmiş hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.
ertug o super sport yazısından ıstıyorum kardesım
![]()
Hayirli olsunn Masallahi var aracinn
Discovery cihazımdan gönderildi
Tekrardan hayırlı olsun. Sanırım ilk sahibi bayanmış ve sizin aldığınız 2.sahibiymiş. 2. sahibi oan kişi hasarlı olarak alıp yaptırmış aracı. yalnız hasar kayıdı bana yüksek geldi ama sonradan düşününce aklıma yatmaya başlamıştı ama iş işşten geçti tabiaraca baktırdım ben düzcede ustalar ile birlikte akrabalarım var bana dedikleri arka kısımdaki işlem falan çok sıkıntı olmaz ve pırıl pırıl araç demişlerdi
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri