Allah nazardan saklasın![]()
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
Kardeşim güle güle bin kazasız belasız. Çok güzel oldu araban Özabarth ve Orkun abinin Tjet Türkiyede tek. Milletin imrendiği 2 araba. Çok titiz ve sabırlı davranarak bu hale getirdin arabayı helal olsun. Kocaman maşallah allah daha iyilerini nasip eder inşallah.
Yakıt Tüketiminden ziyade şöyle güzel rollin videoları koysan aslında hiç fena olmazHavalarda güzelleşmeye başlıyor. Gerçi 170lik Jettayı ayırdığının videosu gayet başarılı ama devamınıda isteriz
![]()
Konu Budweiser tarafından (25/05/2012 Saat 01:58 ) değiştirilmiştir.
allah kazadan beladan korusun.maşallah çok güzel
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Maşallah ilgi alakaa fazla araçta![]()
Ertuğ bir ara buluşalım seninle. malum evler yakınAlfa 2.0 t.spark 155 hp yi modlamayı düşünüyorum ancak öyle turbo , manifoltla iş bitmeyecek. segman, kol, piston, yatak, enjektör, benzin pompası, egzantirik v.s. gibi. tabi frenler. aks olayınıda unutmamak lazım. tabi ufak ufak olacak ancak oldu mu tam olacak yani asfalt ağlayacak. madem sen uğraştın baya tanıdık falan vardır. onlarla konuşsak neler yapabiliriz falan baksak.
hatta turbo + kompresör uygulamak aklımdaydı ancak kompresörü takacak yer yok gibi birşey kaputu falan kesmek gerekir![]()
Maşallah ,tekerine taş değmesin.
Bugün gördüm aracınızı bahriye üçokun orada, iç geçirmiştim bende.
Emeğinize sağlık.
hemşerim mükemmel bişey olmuş bu tekerine taş değmesin maşallah
Fena güzel öyle böyle değil hemde..
Motora yapılan güç yükseltmesi için frenlerede bir güçlendirme yapıldımı?
Bu arabayı yetkili servise götürsen bu ne der biz buna bakmiyoruz
Maşallah nazar değmesin
Sent my iPhone using
öncelikle altını çizeyim bu hali yazılım bitmemiş hali aracın =) 1.0 barda yürüyor taş çatlasa 180hp dir bu videoda..
CIMG4102 - YouTube
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Maşallah, eline emeğine sağlık. Çok güzel olmuş. Allah kaza bela vermesin, iyi günlerde kullan.
Avcılar - Istanbul
hocam sen bunun arkasına maşallah, miras değil alınteri gibi bişiler yazzdırıver biraz tofaşcı işi gibi gözüksün hiç olmazsa nazar değmezşaka bi tarafada şahane olmuş allah daha güzellerini nasip eder inşallah allah cümlemizi hatalardan ,kazalardan belalardan korusun...
Mükemmel..
Emeğine sağlık kazasız belasız
işte t-jet in hakkı budur
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri